Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Eines, Informació i Coneixement

Es compta amb recursos i serveis per a responsables de negocis i per a professionals de la dinamització. 

Directori de recursos i serveis per al comerç

Recurs que actua com un contenidor d’informació, que s’actualitza periòdicament. Compta amb 4 espais d’accés a continguts diferenciats sobre els que es poden aplicar diversos criteris de cerca. Pots clicar la imatge per accedir-hi directament:

SERVEIS I PROGRAMES: Serveis, programes i subvencions per ajudar a desenvolupar l’activitat dels negocis

FORMACIÓ I CONEIXEMENT: Butlletins, estudis, guies i vídeos per actualitzar la visió, la gestió i la digitalització del negoci.

EINES DIGITALS: Aplicacions mòbils, marketplaces o webs per situar l’oferta on line, de caràcter general o específiques al Vallès Occidental

BANC D’EXPERIÈNCIES: Projectes, campanyes, iniciatives o activitats eventuals per promocionar l’oferta i afavorir la compra de proximitat

Eines de suport

Agents digitalitzadors Kit Digital al Vallès Occidental 

El Kit digital és una iniciativa del Ministerio de Asuntos Económicos y Transformación Digital per recolzar la digitalització de petites i mitjanes empreses i persones autònomes. Actualment oberta la convocatòria per a empreses entre 3 i 10 treballadors/es i pendent de convocatòria per a empreses d’entre 1 i 2 treballadors/es.

Per a la implantació de soluciones digitals en els negocis cal utilitzar els proveïdors registrats com Agents Digitalitzadors

Pots trobar informació dels proveïdors de la comarca en els documents adjunts:

  • Kit Digital. Agents digitalitzadors. Per activar la cerca segons la solució circular que es vulgui implementar i els municipis on es localitzen.

Informació i indicadors d’activitat

Informe El Comerç i l’Hostaleria al Vallès Occidental-2023, elaborat per l’Observatori del Vallès Occidental. Presenta un recull de dades i indicadors econòmics i laborals del comerç i l’hostaleria, per tal d’obtenir una radiografia de la contribució del sector a l’economia comarcal, del teixit empresarial i l’ocupació, el mercat de treball i l’oferta d’establiments comercials.

Informacions i coneixement de la realitat comercial local i global per avançar en estratègies de dinamització competitiva així com de prevenció i ocupació de locals buits, es treballa en el registre d’informació que permeti l’anàlisi i la comparativa.

Mapa del comerç del Vallès Occidental 2021

Informe que proporciona una visió sobre l’estructura del teixit comercial, amb la presentació dels principals indicadors de salut comercial que permet tenir una visió de conjunt i incorporar una visió comparativa.

El document inclou la presentació d’indicadors per a cada municipi i una visió dels 20 eixos comercials considerats més rellevants de la comarca.

Informació d’ajudes, convocatòries i subvencions

Informació de les diferents línies d’ajudes i convocatòries a nivell català, estatal i europeu disponibles per facilitar al teixit de PIMEs l’accés a recursos que impulsin la recuperació. Aclariment de consultes.

Informació

Altres informes d’interès

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
15-04-2024

Representants del Consell Comarcal i de l’AMB estudien línies de col·laboració entre ambdues entitats

15-04-2024

L’Observatori comarcal publica l’Infoatur del mes de març que va finalitzar amb una taxa d’atur del 9’62%

12-04-2024

Una delegació d’empreses visita la Fira Advanced Factories 2024 de la mà del Consell Comarcal del Vallès Occidental

11-04-2024

En marxa “Els dilluns formatius” una proposta per a la millora continua de les empreses del sector turístic, comerç i restauració