Buscador per paraules clau

Responsabilitat Social Corporativa

El Consell Comarcal porta a terme diverses actuacions orientades a promoure la responsabilitat social corporativa tan a nivell intern com en relació a les entitats del territori.

Pla de Responsabilitat Social

El Consell Comarcal ha aprovat el març de 2023 el Pla de Responsabilitat Social de l’ens que posa en valor el conjunt d’actuacions que al llarg dels darrers anys s’han portat a terme integrant-les en un relat estratègic que també contempla noves línies de treball que, a mig i llarg termini, han de permetre avançar cap a un major compromís social, econòmic i mediambiental.

Entès com a un full de ruta per a l’impuls i desplegament progressiu de polítiques de Responsabilitat Social, contempla, entre d’altres aspectes, l’ampliació d’aquestes en relació als processos i procediments dels serveis i projectes que es porten a terme.

Salari Mínim Comarcal

El Consell d’alcaldes i alcaldesses del Vallès Occidental va aprovar el 8 de juny de 2017 l’acord “Per un canvi de model en la lluita contra la pobresa i la desigualtat” que inclou, entre d’altres aspectes, “Establir un Salari Mínim Comarcal de com a mínim 15.000€ bruts a l’any (1.072€ mensuals en 14 pagues) per acabar amb la precarietat dels llocs de treball”.

El Consell Comarcal treballa per donar visibilitat i sensibilitzar al voltant de la situació de pobresa i exclusió i l’instrument del Salari Mínim, amb l’aplicació d’aquest llindar en les retribucions dels seus treballadors/es i en les contractacions de serveis externs. Els primers serveis externs en aplicar-ho han estat el Serveis d’Atenció a Domiciliaria, el servei de Transport Escolar i el servei de control d’accessos de la seu comarcal.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail