Buscador per paraules clau

Projectes i fons europeus

Projectes i fons europeus

Amb l’arribada dels fons Next Generation el Consell Comarcal en cooperació amb ajuntaments de la comarca hem activat un dispositiu per facilitar l’accés de les PIMEs industrials a les convocatòries que han de suposar un avanç en la transformació productiva del territori.

  • Si tens dubtes, vols informació o tens interès a presentar un projecte, no dubtis a contactar amb nosaltres per concertar una entrevista de treball.
  • Si vols informació dels beneficiaris, imports i característiques de les principals convocatòries atorgades, pots consultar el cercador que actualitzem de forma permanent.
  • Si busques partners, siguin empreses o entitats, per impulsar o presentar, no dubtis en utilitzar el tauler d’anuncis.
  • Si vols conèixer altres ajuts vigents de suport a l’activitat econòmica o consultar espais d’interès, navega per la resta d’apartats.

FORMULARI SERVEI DE CONSULTES

Tens un projecte i no saps en quina convocatòria d’ajut pot encaixar? Vols orientació i informació general sobre convocatòries vigents dels fons Next Generation? T’ajudem!

Si vols fer una consulta o demanda d’informació et podem atendre de manera personalitzada mitjançant el següent formulari. El servei de consultes està destinat a empreses que necessitin informació sobre les diferents convocatòries dels fons Next Generation, tingui un projecte en marxa i/o busqui partners per fer una sol·licitud conjunta.


    Enllaços d’interès

    Comparteix la pàgina

    Facebooktwitterlinkedinmail