Buscador per paraules clau

Territori i Habitatge

Habitatge

El Consell Comarcal realitza actuacions desenvolupades en l’àmbit d’habitatge en el marc de convenis de col·laboració i subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (Generalitat de Catalunya) i la Diputació de Barcelona.

Oficina Comarcal d’habitatge

L’Oficina Comarcal d’Habitatge és un servei públic que ofereix el Consell Comarcal a 11 municipis de la comarca que no disposen de serveis propis d’habitatge i fins a 17 oferint diversos serveis d’habitatge que complementen els que ofereixen a nivell local. Des de l’Oficina comarcal d’habitatge del Vallès Occidental es realitzen funcions d’informació i atenció ciutadana en relació amb totes les matèries relacionades amb l’habitatge. L’Oficina Comarcal d’Habitatge va néixer el 2008 gràcies a un acord entre el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Generalitat de Catalunya.

Quina informació necessites?

Serveis i tràmits

Oficina Comarcal de Rehabilitació

Borsa Comarcal de Lloguer Assequible 

Convocatòries d’ajuts

Altres serveis d’habitatge

Documents i dades sobre habitatge al Vallès Occidental

Serveis municipals d’habitatge

En aquest mapa interactiu pots consultar els serveis de cada municipi.

(APARTAT EN CONSTRUCCIÓ)

Dades d’atencions 2021

Durant l’any 2021, l’Oficina comarcal d’habitatge ha atès 4.031 ciutadans i ciutadanes, una xifra semblant a la de 2020 (4.027). Destaca l’atenció telefònica (2.252 consultes) i online (1.304 consultes). L’any 2021 s’ha gairebé doblat l’atenció presencial arribant a les 475 atencions a la seu comarcal. 

El 2021 s’han tramitat 355 ajuts al lloguer i 294 subvencions de pagament del lloguer MITMA (Ministeri de Transports, Mobilitat i  Agenda Urbana). Altres tràmits que es realitzen són la renovació de prestacions permanents lloguer (BLJ), les subvencions de pagament lloguer per a persones grans (+65 anys), els Ajuts COVID, les prestacions d’urgència social, la tramitació de cèdules d’habitabilitat o la borsa d’habitatge de lloguer assequible, entre d’altres. 

Contacta amb nosaltres

Som a la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental, a la carretera N-150, km 15, 08227 Terrassa.

Per a qualsevol consulta podeu adreçar un correu electrònic a: ccvoc.habitatge@ccvoc.cat.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Territori i Habitatge

+
22-09-2022

El Consell Comarcal i les Oficines tècniques de rehabilitació d’arquitectes i d’administració de finques informen sobre els Ajuts per a la Rehabilitació en sessions a Castellar del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Viladecavalls

29-07-2022

Més de la meitat dels turistes que arriben a la comarca ho fan per feina i el 78% són homes

22-07-2022

El Ple Comarcal aprova per unanimitat una moció que reclama l’aprovació de l’estatut del municipi rural

21-07-2022

L’informe de l’Observatori Comarcal constata un empitjorament de les dificultat d’accés a l’habitatge i un augment els desnonaments el 2021