Buscador per paraules clau

Territori i Habitatge

Convocatòries d’ajuts

Ajuts de lloguer per a joves (Bo jove)

Atenció: la convocatòria es tanca el divendres 17 de juny a les 17 hores

El 8 de juny s’ha obert la convocatòria dels ajuts de lloguer per a joves, l’anomenat Bo Jove. L’ajut que es concedeix és de 250 euros mensuals, per un màxim de dos 2 anys: des de l’1 de gener de 2022 fins a 31 de desembre de 2023.

Cal tenir en compte que les sol·licituds es resoldran seguint l’ordre d’entrada al registre corresponent, amb la documentació completa i correcta, fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària. En cas de manca de documentació a lliurar, la sol·licitud, no es tindrà per presentada fins que no estigui complerta.

Per això és important tenir la documentació preparada i s’aconsella tenir IdCat mòbil per a facilitar el tràmit. La tramitació de l’ajut es podrà fer a través de la web de tràmit del Bo Jove o amb instància a la seu electrònica del Consell Comarcal.

Podeu respondre les preguntes freqüents en aquest enllaç.

Ajuts per a la rehabilitació energètica

Durant l’any 2022 s’obren diferents convocatòries d’ajuts a la rehabilitació energètica finançats amb els fons europeus Next Generation.

L’objectiu bàsic dels fons europeus és que els edificis d’habitatges redueixin un mínim del 30% el consum d’energia primària no renovable i un mínim de reducció de demanda segons la zona climàtica. Amb aquests ajuts també es podrà incloure la rehabilitació tradicional, com l’accessibilitat o la conservació dels edificis.

Podeu trobar tota la informació sobre aquests ajuts a l’espai de l’Oficina de Rehabilitació del Consell Comarcal.

També podeu consultar les informacions sobre ajuts a les energies renovables a l’Agència d’Energia del Vallès Occidental.

Ajuts socials a l’habitatge

Des de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Occidental es gestionen els ajuts dels programes socials d’habitatge que concedeix la Generalitat de Catalunya.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Territori i Habitatge

+
08-06-2022

Oberta la convocatòria d’ajuts per a rehabilitar edificis residencials per a l’optimització del consum energètic (Programa 4)

08-06-2022

Si tens entre 18 i 35 anys ja pots sol·licitar el Bo jove que t’ajudarà en la despesa del lloguer. Troba aquí tota la informació.

26-05-2022

Informació sobre els Ajuts d’eficiència energètica d’edificis: oberta la convocatòria per a rehabilitació d’edificis residencials

24-05-2022

El Consell Comarcal participa a la visita de treball a Brussel·les junt amb una quinzena de governs locals, de la mà de la Diputació de Barcelona