Buscador per paraules clau

Territori i Habitatge

Convocatòries d’ajuts

Ajuts al lloguer o cessió d’ús per a persones de més de 65 anys i per a persones d’entre 36 i 64 anys – ACTIU

Ajuts a persones físiques que a 22 de març de 2023 tinguin 65 anys o més (LG) o tinguin de 36 a 64 anys (LM) i que siguin titulars d’un contracte de lloguer o de cessió d’ús de l’habitatge o habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.

Termini: de l’11 d’abril al 12 de maig de 2023.

Podeu consultar els requisits i més informació.

Ajuts al lloguer per a persones joves fins a 35 anys – NO ACTIU

Subvencions per facilitar l’emancipació i el gaudi d’un habitatge o habitació en règim de lloguer o de cessió d’ús per a persones joves que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin fins a 35 anys, l’edat de 35 anys inclosa.

Termini: del 23 de març al 5 d’abril de 2023.

Els ajuts no es donen per l’ordre d’arribada de les sol·licituds. Es valoraran i s’aplicaran les puntuacions dels expedients per a la seva concessió.

Podeu consultar els requisits i més informació.

Ajuts per a la rehabilitació energètica – ACTIU

Durant l’any 2022 s’obren diferents convocatòries d’ajuts a la rehabilitació energètica finançats amb els fons europeus Next Generation.

L’objectiu bàsic dels fons europeus és que els edificis d’habitatges redueixin un mínim del 30% el consum d’energia primària no renovable i un mínim de reducció de demanda segons la zona climàtica. Amb aquests ajuts també es podrà incloure la rehabilitació tradicional, com l’accessibilitat o la conservació dels edificis.

Podeu trobar tota la informació sobre aquests ajuts a l’espai de l’Oficina de Rehabilitació del Consell Comarcal.

També podeu consultar les informacions sobre ajuts a les energies renovables a l’Agència d’Energia del Vallès Occidental.

Ajuts socials a l’habitatge

Des de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Occidental es gestionen els ajuts dels programes socials d’habitatge que concedeix la Generalitat de Catalunya.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Territori i Habitatge

+
04-12-2023

El Consell Comarcal del Vallès Occidental convida ciutadania a trobar 10 tions “amagats” a diferents espais de la comarca

30-11-2023

El Vallès Occidental posa en valor el territori com a seu d’esdeveniments i trobades corporatives

30-11-2023

Pròrroga del termini de sol·licitud dels ajuts de rehabilitació residencial dels fons europeus Next Generation

16-11-2023

La població resident al Vallès Occidental realitza 4,3 desplaçaments en dia feiner i el 85,2% els fan dins de la mateixa comarca