Buscador per paraules clau

Acció Social i Educació

Servei de traducció i interpretació (SeTi)

El Servei de Traducció i Interpretació per a persones nouvingudes (SeTI) vol facilitar l’acollida de les persones nouvingudes a la comarca que desconeixen les llengües vehiculars del país.

L’objectiu és afavorir la comunicació entre els professionals municipals de diferents àmbits i les persones nouvingudes, a través d’un suport lingüístic oral i escrit.

S’ofereixen 35 llengües. Per accedir al Servei de Traducció i Interpretació podeu clicar aquí: http://seti.ccvoc.cat

Materials de suport traduïts

Models de comunicació amb usuaris-es per a ajuntaments

Materials sanitaris

El Consell Comarcal del Vallès Occidental posa a disposició diversos materials de difusió orientats a personal sanitari. Aquests materials traduïts estant disponibles en format digital en un total de 7 llengües: català – castellà, català – àrab, català – anglès, català – francès, català – romanès i català – xinès.

Accedir a materials

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Acció Social i Educació

+
19-04-2024

El Consell Comarcal ofereix la ciutadania tallers gratuïts sobre aprofitament alimentari

18-04-2024

Nou procés selectiu al Consell Comarcal per crear una borsa de psicòlegs i psicòlogues de l’EAIA. Obert el termini de presentació d’instàncies.

18-04-2024

El Consell Comarcal inicia un cicle de tallers per a famílies per oferir eines per a l’acompanyament d’infants i adolescents des de casa

18-04-2024

Les Nacions Unides selecciona el projecte de sostenibilitat alimentària Recooperem com a bona pràctica mundial i la mostra a la plataforma web One Planet Network