Buscador per paraules clau

Acció Social i Educació

Ajuts de menjador escolar

Ajuts individuals de menjador adreçats a alumnat d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil matriculats en un centre educatiu del Vallès Occidental i sufragats amb fons públics de Catalunya.

Els ajuts individuals de menjador (AIM) són atorgats segons les Bases reguladores d’Ajuts Individuals de Menjador, basades en els criteris establerts pel Departament d’Educació i que aprova el Consell Comarcal en la que es valoren les raons socials, econòmiques i geogràfiques de cada alumne/a sol·licitant.

El curs 2021-22 s’han atorgat, fins a 30 d’abril, 21.380 ajuts individuals de menjador. D’aquests, 19.704 són ajuts del 70% i un total de 1.675 són ajuts del 100% del preu de l’àpat.

NOVA Convocatòria d’ajuts individuals de menjador. Curs 2022-2023

Les persones interessades hauran de presentar les sol·licituds al seu ajuntament en el termini i condicions que aquest estableixi en la seva convocatòria i que en farà pública difusió. Us recomanem pugueu consultar la web del vostre ajuntament.

El termini de presentació de sol·licituds per als ajuts individuals de menjador per part dels municipis al Consell Comarcal s’iniciarà des de l’endemà a la seva publicació al DOGC fins al 30 de juny del 2022. Els ajuntaments de la comarca hauran de presentar al Consell Comarcal les sol·licituds, a través de l’aplicació informàtica “Administració Ajuts Menjador Escolar CCVOC”.

S’atorgaran ajuts del 70% o del 100% del cost del menjador als alumnes que compleixin els requisits establerts, cost que no podrà superar en cap cas el preu màxim establert pel departament d’Educació.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Acció Social i Educació

+
02-02-2023

El Consell Comarcal i l’equip de professionals del col·lectiu de gent gran ultimen la Guia contra el maltractament de la Gent Gran

01-02-2023

Dos nous processos selectius al Consell Comarcal: Tècnic/a de Serveis Jurídics i Treballador/a Social de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials

27-01-2023

L’Observatori comarcal presenta l’Informe sobre Infància i adolescència en risc d’exclusió social al Vallès Occidental als ajuntaments de la comarca per tal que pugui orientar la presa de decisions i donar suport a les polítiques municipals

25-01-2023

S’inicia la contractació 15 joves pel projecte d’impuls de la transició energètica. Entre els perfils hi ha persones graduades en dret, periodisme, arquitectura, enginyeria, educació social i altres