Buscador per paraules clau

Acció Social i Educació

Pla Comarcal de Joventut

Pla comarcal de Joventut

El Consell Comarcal i els ajuntaments de la comarca han treballat conjuntament per l’elaboració del Pla Comarcal de Joventut pel període 2022-2025. El Ple del Consell Comarcal ha aprovat el Pla comarcal en la sessió del 20 de gener de 2022.

Aquest Pla vol dotar d’eines i recursos les polítiques actives per a les persones joves i acompanyar els ajuntaments en la gestió de les polítiques municipals de joventut.

De les accions que es plantegen al Pla, n’hi ha que són assumides pel propi Consell mentre que altres es realitzen conjuntament amb els municipis. El Pla té quatre objectius estratègics:

  • Promoure polítiques per a l’impuls de l’emancipació juvenil
  • Treballar pel benestar, la cohesió social i la igualtat
  • Potenciar la xarxa de recursos juvenils
  • Complir amb les competències delegades en matèria de joventut

Podeu consultar el document complert.

Del Pla en sorgeixen accions com l’Ufocina, el portal web dels joves de la comarca, http://xarxajovevalles.ccvoc.cat/ i el compte d’instagram @xarxajovevalles. El web i les xarxes socials recullen informació sobre els serveis d’informació juvenil distribuïts pel territori, així com dels recursos existents a cada municipi.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Acció Social i Educació

+
27-09-2023

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal està disponible a 11 municipis de la comarca

22-09-2023

El Consell Comarcal del Vallès Occidental s’afegeix a la commemoració del Dia de la Visibilitat Bisexual

21-09-2023

L’empresa de restauració col·lectiva Serunion s’afegeix al projecte de sostenibilitat alimentaria Recooperem i impulsarà l’aprofitament als seus menjadors amb la col·laboració del Consell Comarcal

15-09-2023

El projecte Recooperem de sostenibilitat alimentària, en marxa a 64 centres d’aprofitament de la comarca: 58 escoles, cinc empreses i un hospital