Buscador per paraules clau

Acció Social i Educació

Pla Comarcal de Joventut

Pla comarcal de Joventut

El Consell Comarcal i els ajuntaments de la comarca han treballat conjuntament per l’elaboració del Pla Comarcal de Joventut pel període 2022-2025. El Ple del Consell Comarcal ha aprovat el Pla comarcal en la sessió del 20 de gener de 2022.

Aquest Pla vol dotar d’eines i recursos les polítiques actives per a les persones joves i acompanyar els ajuntaments en la gestió de les polítiques municipals de joventut.

De les accions que es plantegen al Pla, n’hi ha que són assumides pel propi Consell mentre que altres es realitzen conjuntament amb els municipis. El Pla té quatre objectius estratègics:

  • Promoure polítiques per a l’impuls de l’emancipació juvenil
  • Treballar pel benestar, la cohesió social i la igualtat
  • Potenciar la xarxa de recursos juvenils
  • Complir amb les competències delegades en matèria de joventut

Podeu consultar el document complert.

Del Pla en sorgeixen accions com l’Ufocina, el portal web dels joves de la comarca, http://xarxajovevalles.ccvoc.cat/ i el compte d’instagram @xarxajovevalles. El web i les xarxes socials recullen informació sobre els serveis d’informació juvenil distribuïts pel territori, així com dels recursos existents a cada municipi.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Acció Social i Educació

+
06-06-2023

Finalitza el termini de presentació d’obres de la 10ª edició del concurs PIULA 2022-2023 amb un total de 29 obres presentades.

05-06-2023

Les sol·licituds del Servei de Transport Escolar pel curs 2023-2024 es poden tramitar a partir del 6 de juny

31-05-2023

El projecte comarcal de sostenibilitat alimentària, referent en diferents certàmens catalans

24-05-2023

L’Escape Truck Vallès Occidental formarà part de la programació educativa en l’àmbit laboral de 3 entitats del Vallès occidental durant el mes de juny