Buscador per paraules clau

Acció Social i Educació

Accessibilitat

S’inicia el desenvolupament de Plans d’Accessibilitat dels municipis de l’àrea bàsica de serveis socials de la comarca

En el marc del Contracte Programa de Serveis Socials, el 2023 es finança un/a tècnic/a en arquitectura al Consell Comarcal que assumirà funcions de referent en matèria d’accessibilitat fins el 2025 als municipis de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials.

Treballarà per afavorir entorns públics accessibles i amb absència de barreres per tal de garantir l’auto- nomia, la igualtat d’oportunitats i la no-discriminació de les persones amb diversitat funcional.

Com a resultat d’aquesta millora en l’atenció i l’autonomia, la participació i l’autogestió en la vida diària i social de les persones en situació de dependència i diversitat funcional es veurà incrementada.

El personal del Consell Comarcal es forma sobre l’accessibilitat cognitiva i l’acompanyament de les persones amb discapacitat intel·lectual

El Consell Comarcal de la mà de la Fundació TEB, especialistes en l’acompanyament de les persones amb discapacitat intel·lectual, ha format el personal de la institució i dels ajuntaments per reflexionar sobre la manera en què s’atén a les persones amb discapacitat intel·lectual.

El seminari ha donat l’oportunitat de continuar fent un treball competencial entorn a comunicació, influència, persuasió i orientació al servei públic de manera empàtica.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Acció Social i Educació

+
06-06-2023

Finalitza el termini de presentació d’obres de la 10ª edició del concurs PIULA 2022-2023 amb un total de 29 obres presentades.

05-06-2023

Les sol·licituds del Servei de Transport Escolar pel curs 2023-2024 es poden tramitar a partir del 6 de juny

31-05-2023

El projecte comarcal de sostenibilitat alimentària, referent en diferents certàmens catalans

24-05-2023

L’Escape Truck Vallès Occidental formarà part de la programació educativa en l’àmbit laboral de 3 entitats del Vallès occidental durant el mes de juny