Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Competitivitat turística

Indústria viva

Des del Consell Comarcal es treballa per impulsar noves eines per a la reactivació econòmica de la comarca.

Fruit d’aquesta voluntat i en convergència amb el treball realitzat en anualitats anteriors en el marc del Turisme Industrial, s’impulsa el projecte El Vallès, Indústria Viva.  

Aquest projecte, respon a dues necessitats essencials del territori:

  • La singularització de la destinació amb un producte identitari i genuí, que permeti captar nous segments de mercat turístic.
  • Projectar el territori com a localització de sectors productius capdavanters vinculats a la indústria i la investigació, donant resposta als sectors productius i agents de dinamització del territori, de promoció exterior del Vallès Occidental.

El desenvolupament d’aquest projecte es realitzarà de forma compartida els amb els serveis de desenvolupament econòmic dels ajuntaments de la comarca, en el marc del Pacte per la Reindustrialització del  Vallès Occidental.

El proper 25 d’octubre es realitzarà la sessió inicial del projecte al Consell Comarcal del Vallès Occidental a les 9 del matí.

Més informació:

info@turismvallesoccidental.catccvoc.adel@ccvoc.cat

Programes formatius i suport tècnic

Mitjançant programes formatius adequats a les necessitats del sector turístic i el suport tècnic a iniciatives i projectes, tant d’ens públics com privats, es promou la incorporació de nous coneixements que afavoreixen la millora de la competitivitat i s’impulsa la creació d’activitat econòmica i d’ocupació així com el treball en xarxa entre el sector públic i el privat. 

Xarxa Punts d’informació Turística comarcal

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental es treballa en col·laboració amb la Diputació de Barcelona per tal d’acreditar establiments de la comarca com a espais per a informar, orientar i acompanyar les persones visitants durant la seva estada a la comarca. Són els anomenats Punts d’Informació Turística que any rere any van incrementant.

La finalitat d’aquesta iniciativa és ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix i donar reconeixement formal a la tasca d’assessorament al visitant que molts dels establiments participants ja porten a terme. La tasca realitzada pels establiments integrants a la xarxa permet oferir una experiència de qualitat al visitant que ve a gaudir de les propostes de turisme de proximitat al territori.

Suport tècnic: info@turismevallesoccidental.cat 

Programació formacions 2022

Formacions gratuïtes sobre sostenibilitat i digitalització que el Consell ofereix en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Els Tallers de Turisme són formacions gratuïtes adreçades a professionals del sector turístic que tenen com a objectiu millorar tant la gestió dels negocis com la de la destinació dibuixant un escenari que incorpori la sostenibilitat i les noves tecnologies als productes turístics per a vincular-los  a les diferents tipologies de consum. Estan dirigits tant al sector públic com privat per avançar cap a un model turístic sostenible i digital.

Les formacions que s’ofereixen són:

  • 4 d’abril:  Storytelling i Turisme sostenible. Com millorar l’experiència turística?
  • 9 i 23 de maig: Posiciona’t a la primera pàgina de Google: Google My Business.
  • 13 de juny: L’ús d’Instagram enfocat a destinacions i negocis turístics.
  • 11 de juliol:  Crea els teus propis vídeos a les xarxes socials.

Accediu al document per fer la pre-inscripció a les diferents formacions:

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
29-03-2023

Quinze joves s’incorporen a l’equip del Consell Comarcal en el marc del projecte d’impuls a la transició energètica finançat amb fons Next Generation

27-03-2023

El Vallès Occidental es promociona com a destinació turística al Saló B-Travel, la Fira de turisme de Barcelona

27-03-2023

50 persones del Vallès Occidental troben feina gràcies al programa 30 Plus, especialment dirigit a persones majors de 45 anys i en situació d’atur de llarga durada

23-03-2023

Publicats els Indicadors del mercat de treball al Vallès Occidental de mes de febrer