Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Competitivitat turística

Programes formatius i suport tècnic

“Dilluns Formatius” una aposta per la millora continua de les empreses del sector turístic, comerç i restauració

El Consell Comarcal del Vallès Occidental posa a disposició del sector turístic, el comerç i la restauració de la comarca, un seguit d’eines de capacitació per contribuir a la millora contínua del sector. La nova proposta del Consell Comarcal, “Dilluns Formatius” ofereix al sector un ampli programa de formacions responent a les necessitats detectades dels diferents àmbits: digitalització, finançament, màrqueting, gestió del malbaratament alimentari, … etc.

A banda de la diversitat de camps, les formacions s’ofereixen gratuïtament i en format en línia, per tal de maximitzar la possibilitat de participació de les empreses.

En paral·lel al programa formatiu, el Consell Comarcal ofereix, als negocis interessats, assessoraments individuals gratuïts per tal de poder analitzar la seva necessitat concreta, mitjançant la col·laboració de tècnics especialistes en diferents matèries com: digitalització, finançament, màrqueting, creació de productes, etc.

L’objectiu d’aquesta proposta és donar suport i facilitar eines i recursos a les persones que conformen i gestionen negocis i associacions comercials mitjançant eines de capacitació i assessoraments individuals.

Pots inscriure’t, sense cost, als enllaços dels programes annexos.

Xarxa Punts d’informació Turística comarcal

Des del Consell Comarcal del Vallès Occidental es treballa en col·laboració amb la Diputació de Barcelona per tal d’acreditar establiments de la comarca com a espais per a informar, orientar i acompanyar les persones visitants durant la seva estada a la comarca. Són els anomenats Punts d’Informació Turística que any rere any van incrementant.

La finalitat d’aquesta iniciativa és ajudar a millorar la qualitat de la informació turística que s’ofereix i donar reconeixement formal a la tasca d’assessorament al visitant que molts dels establiments participants ja porten a terme. La tasca realitzada pels establiments integrants a la xarxa permet oferir una experiència de qualitat al visitant que ve a gaudir de les propostes de turisme de proximitat al territori.

Suport tècnic: info@turismevallesoccidental.cat 

Informes i dades del sector turístic

Des del Consell Comarcal es treballa per contribuir a la millora del coneixement i la competitivitat del sector turístic comarcal amb el desenvolupament de línies de generació d’informació i coneixement, que es transfereixen a través d’indicadors, informes i estudis, propis i/o amb entitats col·laboradores. 

Eines per conèixer la realitat turística del Vallès Occidental:

  • Interactiu anual / informació sobre dades estadístiques de la província de Barcelona (oferta, demanda, perfil del visitant, etc) que permet fer consultes personalitzades per comarca i any.
  • Indicadors turístics / informació mensual dels principals indicadors d’oferta i demanda en allotjament de les comarques de Barcelona.
  • Informe Comerç i Hostaleria 2023
  • Perspectives de l’activitat turística 2024

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
15-04-2024

Representants del Consell Comarcal i de l’AMB estudien línies de col·laboració entre ambdues entitats

15-04-2024

L’Observatori comarcal publica l’Infoatur del mes de març que va finalitzar amb una taxa d’atur del 9’62%

12-04-2024

Una delegació d’empreses visita la Fira Advanced Factories 2024 de la mà del Consell Comarcal del Vallès Occidental

11-04-2024

En marxa “Els dilluns formatius” una proposta per a la millora continua de les empreses del sector turístic, comerç i restauració