Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Gestió empresarial: Formació i assessorament

El sector primari i els elaboradors de la comarca són el testimoni viu del llegat gastronòmic de la comarca. Atenent a les necessitats del sector, i reptes detectats del moment actual, es desenvolupen formacions i assessoraments específics, per empreses del sector agrari o elaboradors artesanals, quant a comercialització, canals de venda, innovació,  gestió empresarial, elaboració d’un pla financer o comercial, millora del posicionament, viabilitat, que donin suport a la competitivitat d’aquestes.

Assessoraments

En el marc del programa Xarxa Productes de la Terra, el Consell Comarcal ofereix de nou a productors i elaboradors artesans de la comarca un assessorament professional per a desenvolupar estratègies i accions de negoci. S’ofereix a les empreses del programa Xarxa de Productes de la Terra del Vallès Occidental un assessorament de 8 hores individual, presencial i online, i gratuït. L’inici dels assessoraments serà aquest mes d’octubre i finalitzarà a finals de desembre d’aquest 2022.

L’assessorament professional vol ajudar a productors i elaboradors de la comarca a poder desenvolupar el seu negoci. Per això s’aborden estratègies per a poder potenciar les vendes, com innovar, com millorar el posicionament i com fer un pla financer o d’acció comercial. En finalitzar l’assessorament individualitzat es lliura un informe final, un pla d’acció i documentació d’interès.

Els assessoraments començaran a finals d’octubre i es poden sol·licitar al servei de Turisme al correu  info@turismevallesoccidental.cat o trucar al 93 727 35 34. 

Formacions

Els Tallers de Turisme són formacions gratuïtes adreçades a professionals del sector turístic que tenen com a objectiu millorar tant la gestió dels negocis com la de la destinació dibuixant un escenari que incorpori la sostenibilitat i les noves tecnologies als productes turístics per a vincular-los  a les diferents tipologies de consum. Estan dirigits tant al sector públic com privat per avançar cap a un model turístic sostenible i digital.

Aquestes formacions suposen una oportunitat per conèixer noves tendències, saber com evolucionen els mercats i treballar en la millora dels recursos i el posicionament de les empreses i la destinació.

Durant el 2022 s’han fet un total de 4 sessions formatives virtuals sobre sostenibilitat i digitalització, en col•laboració amb la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Documents d’interès

Podeu consultar els següents documents d’interès per a la vostra gestió empresarial: 

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
02-12-2022

L’Observatori Comarcal publica l’avanç de les dades de l’atur del mes de novembre: l’atur disminueix en un 0’5%

29-11-2022

El Consell Comarcal participa al projecte europeu City Loops per a compartir i poder replicar pràctiques de circularitat als municipis

28-11-2022

El Consell Comarcal engega un nou projecte per potenciar la presència femenina en la indústria agroalimentària

23-11-2022

Procés selectiu per a la cobertura d’un lloc de treball de persona tècnica dinamitzadora de negocis en l’àmbit del comerç