Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

DINAMITZACIÓ AGRÀRIA

Recuperació de varietats locals

El patrimoni agroalimentari i gastronòmic és un actiu que parla de la identitat vallesana. 

Sent conscients de la importància de la transmissió dels valors lligats a l’agricultura, la ramaderia i l’artesania alimentària des del Consell Comarcal treballem per a la recuperació i la preservació de les varietats agrícoles que són pròpies i singulars de la comarca: la mongeta del Ganxet, el tomàquet Mandó, l’oliva becaruda, les varietats locals de vinya, entre d’altres.

En col·laboració amb el Banc de Llavors del Museu de Granollers, vetllem per la conservació i multiplicació de les varietats per tal de preservar-les i millorar-les. Podeu visitar el catàleg de llavors recuperades.

Més informació

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
02-12-2022

L’Observatori Comarcal publica l’avanç de les dades de l’atur del mes de novembre: l’atur disminueix en un 0’5%

29-11-2022

El Consell Comarcal participa al projecte europeu City Loops per a compartir i poder replicar pràctiques de circularitat als municipis

28-11-2022

El Consell Comarcal engega un nou projecte per potenciar la presència femenina en la indústria agroalimentària

23-11-2022

Procés selectiu per a la cobertura d’un lloc de treball de persona tècnica dinamitzadora de negocis en l’àmbit del comerç