Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

DINAMITZACIÓ AGRÀRIA

Recuperació de varietats locals

El patrimoni agroalimentari i gastronòmic és un actiu que parla de la identitat vallesana. 

Sent conscients de la importància de la transmissió dels valors lligats a l’agricultura, la ramaderia i l’artesania alimentària des del Consell Comarcal treballem per a la recuperació i la preservació de les varietats agrícoles que són pròpies i singulars de la comarca: la mongeta del Ganxet, el tomàquet Mandó, l’oliva becaruda, les varietats locals de vinya, entre d’altres.

En col·laboració amb el Banc de Llavors del Museu de Granollers, vetllem per la conservació i multiplicació de les varietats per tal de preservar-les i millorar-les. Podeu visitar el catàleg de llavors recuperades.

Més informació

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
26-04-2024

Inici del programa Punts d’informació Turística 2024 Vallès Occidental: establiments i entitats participen en una jornada a Ripollet

26-04-2024

Les experiències Vallès Circular, Recooperem i Boscos del Vallès, destacades en l’informe 2024 de la Declaració Europea de Ciutats Circulars

25-04-2024

380 indústries del Vallès Occidental van participar en diferents projectes del Consell Comarcal l’any 2023

15-04-2024

Representants del Consell Comarcal i de l’AMB estudien línies de col·laboració entre ambdues entitats