Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

DINAMITZACIÓ AGRÀRIA

Recuperació de varietats locals

El patrimoni agroalimentari i gastronòmic és un actiu que parla de la identitat vallesana. 

Sent conscients de la importància de la transmissió dels valors lligats a l’agricultura, la ramaderia i l’artesania alimentària des del Consell Comarcal treballem per a la recuperació i la preservació de les varietats agrícoles que són pròpies i singulars de la comarca: la mongeta del Ganxet, el tomàquet Mandó, l’oliva becaruda, les varietats locals de vinya, entre d’altres.

En col·laboració amb el Banc de Llavors del Museu de Granollers, vetllem per la conservació i multiplicació de les varietats per tal de preservar-les i millorar-les. Podeu visitar el catàleg de llavors recuperades.

Més informació

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
29-03-2023

Quinze joves s’incorporen a l’equip del Consell Comarcal en el marc del projecte d’impuls a la transició energètica finançat amb fons Next Generation

27-03-2023

El Vallès Occidental es promociona com a destinació turística al Saló B-Travel, la Fira de turisme de Barcelona

27-03-2023

50 persones del Vallès Occidental troben feina gràcies al programa 30 Plus, especialment dirigit a persones majors de 45 anys i en situació d’atur de llarga durada

23-03-2023

Publicats els Indicadors del mercat de treball al Vallès Occidental de mes de febrer