Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

DINAMITZACIÓ AGRÀRIA

Recuperació de varietats locals

El patrimoni agroalimentari i gastronòmic és un actiu que parla de la identitat vallesana. 

Sent conscients de la importància de la transmissió dels valors lligats a l’agricultura, la ramaderia i l’artesania alimentària des del Consell Comarcal treballem per a la recuperació i la preservació de les varietats agrícoles que són pròpies i singulars de la comarca: la mongeta del Ganxet, el tomàquet Mandó, l’oliva becaruda, les varietats locals de vinya, entre d’altres.

En col·laboració amb el Banc de Llavors del Museu de Granollers, vetllem per la conservació i multiplicació de les varietats per tal de preservar-les i millorar-les. Podeu visitar el catàleg de llavors recuperades.

Més informació

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
27-06-2022

El Programa CuEme d’emprenedoria a l’escola 2021-22 que compta amb l’acompanyament del Consell Comarcal tanca el curs a Vacarisses i Viladecavalls

22-06-2022

El Consell Comarcal inicia un nou projecte d’impuls de la Fabricació Additiva per a PIMEs industrials

17-06-2022

Es presenta el nou sistema integrat FPcat als professionals d’orientació formativa i ocupacional del Vallès Occidental

17-06-2022

El Vallès Occidental treballa de forma conjunta per un canvi en les polítiques actives d’ocupació