Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Òrgans de governança i funcionament

El Consell Comarcal exerceix la secretaria del Pacte amb les funcions de lideratge, dinamització dels òrgans de governança i entitats, i impuls i execució d’actuacions. 

El Plenari és l’òrgan general de govern en el qual hi participen la màxima representació institucional de les 39 entitats membres. Es reuneix, mínim, un cop a l’any per aprovar els principals acords i plans d’actuació.  

El Grup Impulsor és l’òrgan executiu configurat per a una representació diversa de les entitats membres. Es reuneix trimestralment per proposar i, si s’escau, aprovar acords i posicionaments del territori, i fer seguiment del desplegaments dels plans d’actuació.

Formen part del Grup Impulsor: el Consell Comarcal, regidories de promoció econòmica dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Cugat del Vallès i Terrassa, els sindicats UGT i CCOO, les patronals CECOT, CIESC i PIMEC, les cambres de comerç de Sabadell i Terrassa, i les universitats UAB, UPC i ESDI. 

Pel desplegament de les mesures i plans d’actuació es configuren diferents grups motor i tècnics a on hi participen altres regidories i professionals tècnics.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
22-09-2022

Engega un nou espai de suport a les Associacions de comerç i restauració del Vallès Occidental amb l’objectiu d’enfortir-les i impulsar el comerç la restauració i els mercats municipals

20-09-2022

El Consell Comarcal cerca empreses que vulguin contractar persones joves en diversos sectors de la indústria rebent una bonificació de fins a 6.000 euros

16-09-2022

El Consell Comarcal impulsa la indústria sostenible amb l’ús de la biomassa i la reutilització de residus

15-09-2022

L’Infoatur del mes d’agost analitza l’increment de persones desocupades el darrer mes