Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Òrgans de governança i funcionament

El Consell Comarcal exerceix la secretaria del Pacte amb les funcions de lideratge, dinamització dels òrgans de governança i entitats, i impuls i execució d’actuacions. 

El Plenari és l’òrgan general de govern en el qual hi participen la màxima representació institucional de les 39 entitats membres. Es reuneix, mínim, un cop a l’any per aprovar els principals acords i plans d’actuació.  

El Grup Impulsor és l’òrgan executiu configurat per a una representació diversa de les entitats membres. Es reuneix trimestralment per proposar i, si s’escau, aprovar acords i posicionaments del territori, i fer seguiment del desplegaments dels plans d’actuació.

Formen part del Grup Impulsor: el Consell Comarcal, regidories de promoció econòmica dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Cugat del Vallès i Terrassa, els sindicats UGT i CCOO, les patronals CECOT, CIESC i PIMEC, les cambres de comerç de Sabadell i Terrassa, i les universitats UAB, UPC i ESDI. 

Pel desplegament de les mesures i plans d’actuació es configuren diferents grups motor i tècnics a on hi participen altres regidories i professionals tècnics.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
02-02-2023

L’atur incrementa en un 0’9% al Vallès Occidental el gener de 2023. Respecte l’any anterior baixa un 2’2%.

25-01-2023

S’inicia la contractació 15 joves pel projecte d’impuls de la transició energètica. Entre els perfils hi ha persones graduades en dret, periodisme, arquitectura, enginyeria, educació social i altres

23-01-2023

44 empreses de la comarca participen en activitats per incorporar la fabricació additiva a la seva producció

19-01-2023

El Ple comarcal trasllada a la Generalitat la voluntat de treball conjunt de la comarca per a una planificació adequada de les polítiques actives d’ocupació del Vallès Occidental