Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Òrgans de governança i funcionament

El Consell Comarcal exerceix la secretaria del Pacte amb les funcions de lideratge, dinamització dels òrgans de governança i entitats, i impuls i execució d’actuacions. 

El Plenari és l’òrgan general de govern en el qual hi participen la màxima representació institucional de les 39 entitats membres. Es reuneix, mínim, un cop a l’any per aprovar els principals acords i plans d’actuació.  

El Grup Impulsor és l’òrgan executiu configurat per a una representació diversa de les entitats membres. Es reuneix trimestralment per proposar i, si s’escau, aprovar acords i posicionaments del territori, i fer seguiment del desplegaments dels plans d’actuació.

Formen part del Grup Impulsor: el Consell Comarcal, regidories de promoció econòmica dels ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Rubí, Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Cugat del Vallès i Terrassa, els sindicats UGT i CCOO, les patronals CECOT, CIESC i PIMEC, les cambres de comerç de Sabadell i Terrassa, i les universitats UAB, UPC i ESDI. 

Pel desplegament de les mesures i plans d’actuació es configuren diferents grups motor i tècnics a on hi participen altres regidories i professionals tècnics.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
22-06-2022

El Consell Comarcal inicia un nou projecte d’impuls de la Fabricació Additiva per a PIMEs industrials

17-06-2022

Es presenta el nou sistema integrat FPcat als professionals d’orientació formativa i ocupacional del Vallès Occidental

17-06-2022

El Vallès Occidental treballa de forma conjunta per un canvi en les polítiques actives d’ocupació

14-06-2022

Ens locals i associacions i entitats de polígons comparteixen reptes i propostes per millorar els polígons industrials del Vallès Occidental