Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Servei de localització empresarial

Si sou una empresa industrial i voleu instal·lar-vos en un municipi de la nostra comarca: us ajudem a trobar la millor ubicació.

Feu la vostra demanda omplint el formulari que trobareu en aquesta mateixa pàgina. Amb la col·laboració dels ajuntaments dels municipis de la vostra preferència i amb la major brevetat possible us farem arribar una primera valoració de possibles llocs d’instal·lació.

Tanmateix, podeu accedir a una àmplia informació de tots els polígons industrials del Vallès Occidental consultant el web del Portal de polígons i empreses del Vallès Occidental.  "L’enviament d’aquest formulari suposa l’acceptació de les bases del concurs.
  D’acord amb la Llei 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter, s’informa que les dades facilitades seran incloses en un fitxer automatitzat per al seu tractament informàtic. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició ens els termes inclosos a la legislació vigent mitjançant escrit presentat en el Registre del Consell Comarcal o enviant un correu a ccvoc.pacte@ccvoc.cat"

  Comparteix la pàgina

  Facebooktwitterlinkedinmail

  Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

  +
  12-04-2024

  Una delegació d’empreses visita la Fira Advanced Factories 2024 de la mà del Consell Comarcal del Vallès Occidental

  11-04-2024

  En marxa “Els dilluns formatius” una proposta per a la millora continua de les empreses del sector turístic, comerç i restauració

  08-04-2024

  El Consell Comarcal del Vallès Occidental reservarà el 7% dels contractes pels centres de treball d’iniciativa social

  04-04-2024

  S’inicien dos nous processos selectius al Consell Comarcal: Tècnica/a de Medi Ambient  i Treballador/a Social de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials