Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Indústria Sostenible

Segell Vallès Circular

En el marc del projecte Vallès Circular, compromís d’empreses o entitats implicades en el desenvolupament d’un sistema econòmic sostenible que redueixi el consum de recursos materials i energètics, així com la generació de residus.

Què t’oferim?

  • Visibilitat de les experiències, donant suport a nous models productes i models de negoci
  • Marc d’actuació compartit per a generar sinèrgies 
  • Accés als recursos que es mobilitzen per facilitar la transició cap a l’economia circular.

Vols conèixer més detall del projecte Vallès Circular? O qui té el segell?

Visita el website

Impuls de la Biomassa a la indústria

El Consell Comarcal impulsa l’ús de la biomassa com a energia renovable de proximitat entre el teixit productiu. També impulsa el projecte Indústries per l’acció climàtica i la inserció social en col·laboració amb el Clúster de la Bioenergia de Catalunya.

Què t’oferim?

  • Servei de consultoria especialitzada, estudi de viabilitat per a instal·lar calderes de biomassa a les indústries.
  • Acompanyament a les empreses interessades en la ´preparació de la sol·licitud d’una línia d’ajut específica en aquest àmbit.

Per a més informació podeu contactar amb l’Àrea Desenvolupament Local (ccvoc@ccvoc.cat) i amb l’Agència Energia del Vallés Occidental (ccvoc.agenciaenergia@ccvoc.cat ).

Porta Residus

El Consell Comarcal, com a ens dinamitzador i facilitador de l’economia circular dins del territori, col·labora com agent territorial a Residusrecurs.cat, un “Marketplace” online gratuït de la Borsa de Subproductes pel intercanvi i valorització de residus i subproductes mitjançant transaccions de compravenda o intercanvi, per promoure la seva recuperació, reciclatge i reintroducció a las cadenes productives, dirigida a tot el teixit empresarial.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
29-03-2023

Quinze joves s’incorporen a l’equip del Consell Comarcal en el marc del projecte d’impuls a la transició energètica finançat amb fons Next Generation

27-03-2023

El Vallès Occidental es promociona com a destinació turística al Saló B-Travel, la Fira de turisme de Barcelona

27-03-2023

50 persones del Vallès Occidental troben feina gràcies al programa 30 Plus, especialment dirigit a persones majors de 45 anys i en situació d’atur de llarga durada

23-03-2023

Publicats els Indicadors del mercat de treball al Vallès Occidental de mes de febrer