Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Premi Eines

Premis als millors projectes d’emprenedoria i innovació social en diverses categories, en marxa des de l’any 2021 i de convocatòria anual.

S’impulsa en el projecte EINES -Espai INnova en Emprenedoria Social-, que dona suport a l’emprenedoria i la innovació social. Aquest es desenvolupa en el marc del Conveni signat (juny 2021) entre la UAB, els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental i els ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès per crear la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB,i que compta amb el recolzament de la Diputació de Barcelona.

Què s’ofereix?

Premis en diverses categories: el primer any es van atorgar els premis a projectes en dos categories (preinicial o incipient i consolidats), en l’àmbit vallesà i l’àmbit local/municipal. I en una tercera categoria per a projectes en l’àmbit general a projectes consolidats a nivell de Catalunya. En el cas dels reconeixements d’àmbit comarcal i local, hi ha un primer i un segon premi, i en el cas del reconeixement d’àmbit general un únic premi.

Convocada l’edició 2022

La Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS) de la UAB convoca els Premis eines 2022 als millors projectes de transformació social en l’àmbit general, en el Vallés i en l’àmbit local i ja es poden presentar les propostes fins al 26 de setembre. Aquests premis compten amb el suport i implicació del Consell Comarcal del Vallès Occidental per estimular la generació i el reconeixement de projectes en el territori.

Els Premis eines es lliuraran en dues categories: projectes de transformació social incipients o de nova creació (antiguitat inferior a 3 anys) i projectes de transformació social consolidats (antiguitat de 3 anys o superior). I en tres àmbits territorials: àmbit general (Catalunya), àmbit vallesà (Vallès Occidental i Vallès Oriental) i àmbit local (Sant Cugat del Vallès i Mollet del Vallès).

Les línies d’actuació dels projectes candidats hauran d’estar relacionats amb almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Assemblea General de Nacions Unides.

El termini màxim de participació en els Premis eines 2022 és el 26 de setembre a les 23.59 hores. La resolució es farà pública el 9 de novembre en la cerimònia que tindrà lloc en el Teatre Municipal Ca Gomà de Mollet del Vallès, així com a través dels canals de difusió de la UAB, el Consell Comarcal i la resta d’entitats participants a partir del 10 de novembre.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
22-09-2022

Engega un nou espai de suport a les Associacions de comerç i restauració del Vallès Occidental amb l’objectiu d’enfortir-les i impulsar el comerç la restauració i els mercats municipals

20-09-2022

El Consell Comarcal cerca empreses que vulguin contractar persones joves en diversos sectors de la indústria rebent una bonificació de fins a 6.000 euros

16-09-2022

El Consell Comarcal impulsa la indústria sostenible amb l’ús de la biomassa i la reutilització de residus

15-09-2022

L’Infoatur del mes d’agost analitza l’increment de persones desocupades el darrer mes