Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Premi Eines

Premis als millors projectes d’emprenedoria i innovació social en diverses categories, en marxa des de l’any 2021 i de convocatòria anual.

Què s’ofereix?

S’impulsa en el projecte EINES -Espai INnova en Emprenedoria Social-, que dona suport a l’emprenedoria i la innovació social. Aquest es desenvolupa en el marc del Conveni signat (juny 2021) entre la UAB, els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental i els ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès per crear la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB,i que compta amb el recolzament de la Diputació de Barcelona.

Projectes guardonats a l’edició 2022

Cinc projectes de transformació social de diferent tipus han estat guardonats en la segona edició dels premis Eines, que distingeixen activitats de transformació social emmarcades dins dels disset objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides. Han estat distingits projectes compromesos amb la inclusió laboral de les persones amb autisme, el circ com a activitat educativa i d’inclusió social, la teràpia assistida amb animals i la coeducació. Els premis van ser lliurats el 9 de novembre en un acte al teatre municipal de Can Gomà, a Mollet del Vallès. Aquests guardons són atorgats per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS), que ha estat creada per la UAB, els ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès, els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental i la Diputació de Barcelona.

Projectes guardonats a l’edició 2021

L’octubre de 2021 s’han lliurat els guardons de la primera edició del Premi Eines.

El premi d’àmbit general ha estat per l’Associació Espiral-Technovation Girls Catalunya (Associació Espiral, Educació i Tecnologia) de Barcelona. Podeu consultar tots els premiats a la noticia.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
02-02-2023

L’atur incrementa en un 0’9% al Vallès Occidental el gener de 2023. Respecte l’any anterior baixa un 2’2%.

25-01-2023

S’inicia la contractació 15 joves pel projecte d’impuls de la transició energètica. Entre els perfils hi ha persones graduades en dret, periodisme, arquitectura, enginyeria, educació social i altres

23-01-2023

44 empreses de la comarca participen en activitats per incorporar la fabricació additiva a la seva producció

19-01-2023

El Ple comarcal trasllada a la Generalitat la voluntat de treball conjunt de la comarca per a una planificació adequada de les polítiques actives d’ocupació del Vallès Occidental