Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Premi Eines

Obert el termini per presentar propostes als Premis eines 2023 als millors projectes de transformació social d’àmbit general, d’àmbit vallesà i d’àmbit local. Termini fins al 16 de juliol.

Aquesta edició dels Premis estan convocada per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Occidental, del Consell Comarcal del Vallès Oriental i de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les línies d’actuació dels projectes candidats hauran d’emmarcar-se en almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Assemblea General de Nacions Unides.

La resolució es farà pública el 17 d’octubre de 2023 a la cerimònia que tindrà lloc al Teatre Municipal Can Gomà de Mollet del Vallès.

Us animem a compartir la informació i a valorar la possibilitat de presentar els vostres projectes en marxa o en procés d’engegada. Aprofiteu aquest recurs de suport per obtenir visibilitat i reconeixement!

Podeu trobar les bases i més informació sobre els Premis aquí

Convocatòria Premi eines 2023

S’impulsa en el projecte EINES -Espai INnova en Emprenedoria Social-, que dona suport a l’emprenedoria i la innovació social. Aquest es desenvolupa en el marc del Conveni signat (juny 2021) entre la UAB, els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental i els ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès per crear la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB,i que compta amb el recolzament de la Diputació de Barcelona.

Projectes guardonats a l’edició 2022

Cinc projectes de transformació social de diferent tipus han estat guardonats en la segona edició dels premis Eines, que distingeixen activitats de transformació social emmarcades dins dels disset objectius de desenvolupament sostenible de Nacions Unides. Han estat distingits projectes compromesos amb la inclusió laboral de les persones amb autisme, el circ com a activitat educativa i d’inclusió social, la teràpia assistida amb animals i la coeducació. Els premis van ser lliurats el 9 de novembre en un acte al teatre municipal de Can Gomà, a Mollet del Vallès. Aquests guardons són atorgats per la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS), que ha estat creada per la UAB, els ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès, els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental i la Diputació de Barcelona.

Projectes guardonats a l’edició 2021

L’octubre de 2021 s’han lliurat els guardons de la primera edició del Premi Eines.

El premi d’àmbit general ha estat per l’Associació Espiral-Technovation Girls Catalunya (Associació Espiral, Educació i Tecnologia) de Barcelona. Podeu consultar tots els premiats a la noticia.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
15-04-2024

Representants del Consell Comarcal i de l’AMB estudien línies de col·laboració entre ambdues entitats

15-04-2024

L’Observatori comarcal publica l’Infoatur del mes de març que va finalitzar amb una taxa d’atur del 9’62%

12-04-2024

Una delegació d’empreses visita la Fira Advanced Factories 2024 de la mà del Consell Comarcal del Vallès Occidental

11-04-2024

En marxa “Els dilluns formatius” una proposta per a la millora continua de les empreses del sector turístic, comerç i restauració