Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Premi Eines

Premis als millors projectes d’emprenedoria i innovació social en diverses categories, en marxa des de l’any 2021 i de convocatòria anual.

S’impulsa en el projecte EINES -Espai INnova en Emprenedoria Social-, que dona suport a l’emprenedoria i la innovació social. Aquest es desenvolupa en el marc del Conveni signat (juny 2021) entre la UAB, els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental i els ajuntaments de Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès per crear la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d’Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB,i que compta amb el recolzament de la Diputació de Barcelona.

Què s’ofereix?

Premis en diverses categories: el primer any es van atorgar els premis a projectes en dos categories (preinicial o incipient i consolidats), en l’àmbit vallesà i l’àmbit local/municipal. I en una tercera categoria per a projectes en l’àmbit general a projectes consolidats a nivell de Catalunya. En el cas dels reconeixements d’àmbit comarcal i local, hi ha un primer i un segon premi, i en el cas del reconeixement d’àmbit general un únic premi.

Es preveu incloure en properes edicions el premis a projectes en l’àmbit universitari.

Per a l’edició de l’any 2022 està prevista l’apertura de la convocatòria per a l’1 de setembre, amb la publicació prèvia de les bases. I es farà el lliurament dels premis a Mollet del Vallès el mes de novembre.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
22-06-2022

El Consell Comarcal inicia un nou projecte d’impuls de la Fabricació Additiva per a PIMEs industrials

17-06-2022

Es presenta el nou sistema integrat FPcat als professionals d’orientació formativa i ocupacional del Vallès Occidental

17-06-2022

El Vallès Occidental treballa de forma conjunta per un canvi en les polítiques actives d’ocupació

14-06-2022

Ens locals i associacions i entitats de polígons comparteixen reptes i propostes per millorar els polígons industrials del Vallès Occidental