Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Eines i Recursos per l’ESS

Per a l’impuls de de l’economia social es compta amb un seguit de recursos que ajuden a potenciar l’activitat i a donar-hi visibilitat.

Directori de serveis de l’Economia Social i Solidària al Vallès Occidental

El Consell Comarcal del Vallès Occidental impulsa la contractació pública per part de les administracions locals de les entitats i empreses de l’Economia Social i Solidària (ESS) de la comarca, tot facilitant l’accés a la informació dels béns i serveis que s’ofereixen a través d’un “Directori de serveis de l’Economia Social i Solidària al Vallès Occidental”.

Amb aquesta finalitat, el Consell Comarcal amb la col·laboració dels Ajuntaments de la comarca i entitats del sector posa en marxa l’elaboració d’un “Directori de serveis de l’Economia Social i Solidària al Vallès Occidental”, amb una primera fase dedicada al registre de les organitzacions i dels bens i serveis que s’ofereixen.

Aquest directori esdevindrà un instrument per donar suport i visibilitat a les empreses i entitats de l’economia social i obrirà la possibilitat que els ajuntaments l’utilitzin per consultar i cercar els proveïdors que necessitin i optar per aquells que es situen en l’òrbita de l’ESS i s’impliquen en una transformació social, contribuint així a la transició ecosocial al nostre territori.

Apunta’t-hi fins el 20 de novembre!

Catàleg de Serveis

Registre de recursos i serveis especialitzats en Economia Social i Solidària elaborat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca i diverses entitats. 

  • Catàleg on line. Consulta àgil de la informació
  • Tríptic informatiu: Informació del Catàleg i entitats de referència. (s’ha de posar com a PDF descarregable, l’adjunto) 

Si trobeu a faltar serveis que coneixeu i/o porteu a terme us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o l’adreça de correu innovaciosocialvalles@ccvoc.cat

Mapa d’Economia social

Identificar i donar visibilitat a les iniciatives d’economia social en el territori és un element clau per posar en valor l’activitat que es desenvolupa i les seves potencialitats. 

  • Mapa d’economia social 2016, elaborat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb Informació sobre cooperatives, societats laborals, fundacions, empreses d’inserció i centres especials de treball, diferenciada segons tipus d’organització.

    Accés al Mapa
  • Mapa situat a la Web de l’Ateneu Cooperatiu Vallès Occidental (espai de trobada, coordinació, aprenentatge, innovació, creació i assessorament en l’àmbit de l’economia social i cooperativa en el que participa activament el Consell Comarcal).Presenta informació d’iniciatives socials, cooperatives i totes les fórmules jurídiques que inclou (SCCL; SLL; Assoc.; Fundació, CET, EI…), permeten la cerca d’iniciatives identificades a la comarca per nom d’entitats, sector d’activitat o municipi.

    Accés al Mapa

Si trobeu a faltar iniciatives que coneixeu i/o porteu a terme us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el , “formulari de contacte” o l’adreça de correu innovaciosocialvalles@ccvoc.cat

Jornades i sessions tècniques

El creixement i desplegament de l’Economia Social i Solidària (ESS) a la comarca requereix del manteniment d’espais de trobada, de transferència de coneixement i de treball per afrontar una transformació social i econòmica equitativa i justa. 

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
02-02-2023

L’atur incrementa en un 0’9% al Vallès Occidental el gener de 2023. Respecte l’any anterior baixa un 2’2%.

25-01-2023

S’inicia la contractació 15 joves pel projecte d’impuls de la transició energètica. Entre els perfils hi ha persones graduades en dret, periodisme, arquitectura, enginyeria, educació social i altres

23-01-2023

44 empreses de la comarca participen en activitats per incorporar la fabricació additiva a la seva producció

19-01-2023

El Ple comarcal trasllada a la Generalitat la voluntat de treball conjunt de la comarca per a una planificació adequada de les polítiques actives d’ocupació del Vallès Occidental