Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Estratègia ESS

El Consell Comarcal porta a terme un conjunt de serveis i iniciatives adreçats a promoure l’economia social i solidària i la innovació social, com a eines de transformació i canvi en els models econòmics actuals, aprofundint en la cultura democràtica, participativa i de cocreació, promovent la igualtat, inclusió i solidaritat, impulsant la generació d’ocupació i de noves activitats econòmiques de base col•lectiva, així com també identificant nous reptes socials del territori que cal abordar conjuntament. Actualment contempla dos àmbits de treball complementaris.

Què s’ofereix?

Compta amb la Xarxa Vallès d’Innovació Social des l’any 2014 per disposar d’un espai de divulgació i cooperació entre agents del territori per fer emergir i recolzar idees i iniciatives que incorporin com a factors clau la innovació, la participació i la creativitat, alhora que permetin la concreció projectes socioeconòmics que cobreixin necessitats de la societat.

I incorpora entre les prioritats la promoció de l’Economia Social i Solidària, impulsant actuacions i recursos per donar-hi visibilitat i impuls entre les persones emprenedores, les entitats i la societat en general.

Més informació a Xarxa d’Innovació Social

Contacta amb nosaltres: formulari de contacte

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
27-06-2022

El Programa CuEme d’emprenedoria a l’escola 2021-22 que compta amb l’acompanyament del Consell Comarcal tanca el curs a Vacarisses i Viladecavalls

22-06-2022

El Consell Comarcal inicia un nou projecte d’impuls de la Fabricació Additiva per a PIMEs industrials

17-06-2022

Es presenta el nou sistema integrat FPcat als professionals d’orientació formativa i ocupacional del Vallès Occidental

17-06-2022

El Vallès Occidental treballa de forma conjunta per un canvi en les polítiques actives d’ocupació