Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Estratègia ESS

El Consell Comarcal porta a terme un conjunt de serveis i iniciatives adreçats a promoure l’economia social i solidària i la innovació social, com a eines de transformació i canvi en els models econòmics actuals, aprofundint en la cultura democràtica, participativa i de cocreació, promovent la igualtat, inclusió i solidaritat, impulsant la generació d’ocupació i de noves activitats econòmiques de base col•lectiva, així com també identificant nous reptes socials del territori que cal abordar conjuntament. Actualment contempla dos àmbits de treball complementaris.

Què s’ofereix?

Compta amb la Xarxa Vallès d’Innovació Social des l’any 2014 per disposar d’un espai de divulgació i cooperació entre agents del territori per fer emergir i recolzar idees i iniciatives que incorporin com a factors clau la innovació, la participació i la creativitat, alhora que permetin la concreció projectes socioeconòmics que cobreixin necessitats de la societat.

I incorpora entre les prioritats la promoció de l’Economia Social i Solidària, impulsant actuacions i recursos per donar-hi visibilitat i impuls entre les persones emprenedores, les entitats i la societat en general.

Més informació a Xarxa d’Innovació Social

Contacta amb nosaltres: formulari de contacte

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
30-03-2023

El Consell Comarcal divulga els Fons Next Generation entre les empreses industrials

30-03-2023

El president del Consell Comarcal presenta la Memòria de Gestió del Mandat 2019-2023 al Ple comarcal

29-03-2023

Quinze joves s’incorporen a l’equip del Consell Comarcal en el marc del projecte d’impuls a la transició energètica finançat amb fons Next Generation

27-03-2023

El Vallès Occidental es promociona com a destinació turística al Saló B-Travel, la Fira de turisme de Barcelona