Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Estratègia ESS

El Consell Comarcal porta a terme un conjunt de serveis i iniciatives adreçats a promoure l’economia social i solidària i la innovació social, com a eines de transformació i canvi en els models econòmics actuals, aprofundint en la cultura democràtica, participativa i de cocreació, promovent la igualtat, inclusió i solidaritat, impulsant la generació d’ocupació i de noves activitats econòmiques de base col•lectiva, així com també identificant nous reptes socials del territori que cal abordar conjuntament. Actualment contempla dos àmbits de treball complementaris.

Què s’ofereix?

Compta amb la Xarxa Vallès d’Innovació Social des l’any 2014 per disposar d’un espai de divulgació i cooperació entre agents del territori per fer emergir i recolzar idees i iniciatives que incorporin com a factors clau la innovació, la participació i la creativitat, alhora que permetin la concreció projectes socioeconòmics que cobreixin necessitats de la societat.

I incorpora entre les prioritats la promoció de l’Economia Social i Solidària, impulsant actuacions i recursos per donar-hi visibilitat i impuls entre les persones emprenedores, les entitats i la societat en general.

Més informació a Xarxa d’Innovació Social

Contacta amb nosaltres: formulari de contacte

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
02-12-2022

L’Observatori Comarcal publica l’avanç de les dades de l’atur del mes de novembre: l’atur disminueix en un 0’5%

29-11-2022

El Consell Comarcal participa al projecte europeu City Loops per a compartir i poder replicar pràctiques de circularitat als municipis

28-11-2022

El Consell Comarcal engega un nou projecte per potenciar la presència femenina en la indústria agroalimentària

23-11-2022

Procés selectiu per a la cobertura d’un lloc de treball de persona tècnica dinamitzadora de negocis en l’àmbit del comerç