Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Implementació en Sectors Econòmics

L’economia circular requereix la implementació de nous processos i solucions que tinguin com a prioritat allargar el major temps possible el temps de vida i el valor de materials (matèries primeres, energia, aigua…) i productes, tant en els processos de producció com de consum, generant una reducció de consums i d’impactes en l’entorn. 

Per fer-ho possible, cal aprofitar al màxim els resultats de la recerca i els nous coneixements que afavoreixen la implementació de la visió circular al llarg de la cadena de valor i de solucions circulars específiques per a cada necessitat i moment. Amb la voluntat de transferir coneixement, es va crear la “Plataforma Vallès Circular. Tecnologia i Assessorament en Economia Circular”, participada pels centres tecnològics EURECAT i LEITAT, i les Universitats ESDI-URL, UAB i ESEIAAT-UPC, tot compartint la voluntat d’avançar en aquesta línia.

Què s’ofereix?

En el marc d’una experiència pilot, de la mà de LEITAT s’ha avançat en un seguit de documents per posar a l’abast de les empreses del territori informacions per guanyar competitivitat avançant cap a nous processos de producció i canvis en el model de negoci.

Més informació

Fulletons de coneixement

Fulletons amb solucions en diferents sectors o cadenes de valor (agroalimentari, construcció, packaging, metall i tèxtil) i àmbits transversals (aigua, energia, logística, organització i residus)

Més informació

Solucions circulars

Es presenten solucions puntuals que són aplicables en l’activitat productiva, que poden servir de coneixement, referència o inspiració per a nous plantejaments o propòsits.

Més informació

Les empreses interessades en rebre més informació poden omplir aquest Formulari de demanda o consultar al correu ccvoc.vallescircular@ccvoc.cat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
29-03-2023

Quinze joves s’incorporen a l’equip del Consell Comarcal en el marc del projecte d’impuls a la transició energètica finançat amb fons Next Generation

27-03-2023

El Vallès Occidental es promociona com a destinació turística al Saló B-Travel, la Fira de turisme de Barcelona

27-03-2023

50 persones del Vallès Occidental troben feina gràcies al programa 30 Plus, especialment dirigit a persones majors de 45 anys i en situació d’atur de llarga durada

23-03-2023

Publicats els Indicadors del mercat de treball al Vallès Occidental de mes de febrer