Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Formació i economia circular

La transformació del model econòmic ha d’estar acompanyada de professionals amb nous coneixements i competències que permetin detectar oportunitats de millora i aplicar amb èxit noves propostes de producció i consum. 

Què s’ofereix?

Acompanyar processos de divulgació i preparació per al canvi a centres educatius, amb tallers de sensibilització per a l’alumnat i de reflexió per al professorat. Aquesta oferta es troba a la Guia d’Activitats Educatives del Consell Comarcal del Vallès Occidental. 

Més informació

Tallers per a l’alumnat

Entre les propostes per al curs 2021-22 es troben 2 tallers (secundària, batxillerat o Cicles Formatius): “Un món ple d’oportunitats. Economia verda i circular” i  “Ecodisseny per fer productes i serveis sostenibles”.

Sessió per al professorat

D’alta banda, també s’ofereix la possibilitat d’acompanyar al centre en propostes singulars per apropar al jovent a l’economia circular, tant per la serva activitat personal, com per l’orientació i el desenvolupament professional.

Documents de referència

La implementació de l’EC i el tractament des de la formació està generant documents de referència rellevants, entre els que destaquen:

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
02-12-2022

L’Observatori Comarcal publica l’avanç de les dades de l’atur del mes de novembre: l’atur disminueix en un 0’5%

29-11-2022

El Consell Comarcal participa al projecte europeu City Loops per a compartir i poder replicar pràctiques de circularitat als municipis

28-11-2022

El Consell Comarcal engega un nou projecte per potenciar la presència femenina en la indústria agroalimentària

23-11-2022

Procés selectiu per a la cobertura d’un lloc de treball de persona tècnica dinamitzadora de negocis en l’àmbit del comerç