Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Formació i economia circular

La transformació del model econòmic ha d’estar acompanyada de professionals amb nous coneixements i competències que permetin detectar oportunitats de millora i aplicar amb èxit noves propostes de producció i consum. 

Què s’ofereix?

Acompanyar processos de divulgació i preparació per al canvi a centres educatius, amb tallers de sensibilització per a l’alumnat i de reflexió per al professorat. Aquesta oferta es troba a la Guia d’Activitats Educatives del Consell Comarcal del Vallès Occidental. 

Més informació

Tallers per a l’alumnat

Entre les propostes per al curs 2021-22 es troben 2 tallers (secundària, batxillerat o Cicles Formatius): “Un món ple d’oportunitats. Economia verda i circular” i  “Ecodisseny per fer productes i serveis sostenibles”.

Sessió per al professorat

D’alta banda, també s’ofereix la possibilitat d’acompanyar al centre en propostes singulars per apropar al jovent a l’economia circular, tant per la serva activitat personal, com per l’orientació i el desenvolupament professional.

Documents de referència

La implementació de l’EC i el tractament des de la formació està generant documents de referència rellevants, entre els que destaquen:

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
29-03-2023

Quinze joves s’incorporen a l’equip del Consell Comarcal en el marc del projecte d’impuls a la transició energètica finançat amb fons Next Generation

27-03-2023

El Vallès Occidental es promociona com a destinació turística al Saló B-Travel, la Fira de turisme de Barcelona

27-03-2023

50 persones del Vallès Occidental troben feina gràcies al programa 30 Plus, especialment dirigit a persones majors de 45 anys i en situació d’atur de llarga durada

23-03-2023

Publicats els Indicadors del mercat de treball al Vallès Occidental de mes de febrer