Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Eines i Recursos per l’ESS

Per a l’impuls de de l’economia social es compta amb un seguit de recursos que ajuden a potenciar l’activitat i a donar-hi visibilitat.

Què s’ofereix?

Catàleg de Serveis

Registre de recursos i serveis especialitzats en Economia Social i Solidària elaborat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca i diverses entitats. 

  • Catàleg on line. Consulta àgil de la informació
  • Tríptic informatiu: Informació del Catàleg i entitats de referència. (s’ha de posar com a PDF descarregable, l’adjunto) 

Si trobeu a faltar serveis que coneixeu i/o porteu a terme us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte o l’adreça de correu innovaciosocialvalles@ccvoc.cat

Mapa d’Economia social

Identificar i donar visibilitat a les iniciatives d’economia social en el territori és un element clau per posar en valor l’activitat que es desenvolupa i les seves potencialitats. 

  • Mapa d’economia social 2016, elaborat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb Informació sobre cooperatives, societats laborals, fundacions, empreses d’inserció i centres especials de treball, diferenciada segons tipus d’organització.

    Accés al Mapa
  • Mapa situat a la Web de l’Ateneu Cooperatiu Vallès Occidental (espai de trobada, coordinació, aprenentatge, innovació, creació i assessorament en l’àmbit de l’economia social i cooperativa en el que participa activament el Consell Comarcal).Presenta informació d’iniciatives socials, cooperatives i totes les fórmules jurídiques que inclou (SCCL; SLL; Assoc.; Fundació, CET, EI…), permeten la cerca d’iniciatives identificades a la comarca per nom d’entitats, sector d’activitat o municipi.

    Accés al Mapa

Si trobeu a faltar iniciatives que coneixeu i/o porteu a terme us podeu posar en contacte amb nosaltres mitjançant el , “formulari de contacte” o l’adreça de correu innovaciosocialvalles@ccvoc.cat

Jornades i sessions tècniques

El creixement i desplegament de l’Economia Social i Solidària (ESS) a la comarca requereix del manteniment d’espais de trobada, de transferència de coneixement i de treball per afrontar una transformació social i econòmica equitativa i justa. 

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
27-06-2022

El Programa CuEme d’emprenedoria a l’escola 2021-22 que compta amb l’acompanyament del Consell Comarcal tanca el curs a Vacarisses i Viladecavalls

22-06-2022

El Consell Comarcal inicia un nou projecte d’impuls de la Fabricació Additiva per a PIMEs industrials

17-06-2022

Es presenta el nou sistema integrat FPcat als professionals d’orientació formativa i ocupacional del Vallès Occidental

17-06-2022

El Vallès Occidental treballa de forma conjunta per un canvi en les polítiques actives d’ocupació