Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Estratègia Compartida

Les àrees d’activitat comercial local o la trama urbana comercial, són un element clau tant per l’activitat econòmica i la riquesa del territori com per cobrir les necessitats de la ciutadania i per mantenir la cohesió social i un model de vida inclusiu en els municipis. Es tracta doncs d’un element estratègic dins del territori.

En l’actualitat, es treballa per disposar d’un Pla d’Actuació per al Comerç i la Restauració 2022-24, que marqui el full de ruta a seguir per a la potenciació compartida de l’activitat a nivell local i comarcal.

Què s’ofereix?

Grup Impulsor de Comerç i Restauració

Amb la voluntat de coordinar polítiques i estratègies a nivell comarcal, especialment en el context d’incertesa provocat per la pandèmia de la COVID-19 així com els reptes de la transformació digital i l’evolució cap a una economia més sostenible, al novembre de 2020 es va constituir aquest grup, format per representants institucionals d’ajuntaments de perfils diferents i dels agents socioeconòmics. 

Aquest marc de concertació té com antecedents la “Taula de model territorial de comerç”, creada a l’octubre de 2016 i en el marc de la qual es va aprovar a l’abril del 2019 un Acord “Per una estratègia sectorial que preservi el teixit comercial als municipis del Vallès Occidental”.

Grup Motor Espais Comercials

Activació i dinamització d’un de treball en el que participen representants tècnics de diversos ajuntaments, agents econòmics i associacions de comerç i restauració, que es reuneix periòdicament i comparteix la concreció de propostes, l’intercanvi d’informació etc.

El treball sobre l’estratègia compartida ha avançat amb els següents documents:

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
27-06-2022

El Programa CuEme d’emprenedoria a l’escola 2021-22 que compta amb l’acompanyament del Consell Comarcal tanca el curs a Vacarisses i Viladecavalls

22-06-2022

El Consell Comarcal inicia un nou projecte d’impuls de la Fabricació Additiva per a PIMEs industrials

17-06-2022

Es presenta el nou sistema integrat FPcat als professionals d’orientació formativa i ocupacional del Vallès Occidental

17-06-2022

El Vallès Occidental treballa de forma conjunta per un canvi en les polítiques actives d’ocupació