Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Suport a associacions comercials i de restauració

Es treballa  en el foment i suport de l’associacionisme en favor de la promoció i dinamització d’activitat de forma col·laborativa en àrees comercials urbanes, tant per donar suport a l’activitat específica de cada negoci com per a promocionar i acompanyar l’activitat col·lectiva i compartida. 

Treballem per l’existència d’associacions representatives, amb capacitat d’acció suficient i de qualitat. Per impulsar el treball en xarxa que ajudi a enfortir-les en tots els àmbits, augmentant l’impacte de les seves accions i la millora de la gestió.

Què s’ofereix?

Projecte de Suport a les Associacions Comercials i de Restauració al Vallès Occidental

Per tal d’impulsar un marc de Treball conjunt, durant l’any 2022 es posa en marxa aquest projecte, que ofereix 3 tipus d’accions de suport:

  • Sessions de formació i networking
  • Assessorament expert per revisar i millorar la pròpia acció
  • Suport a projectes conjunts que es vulguin posar en marxa

Si vols més informació pots contactar a: ccvoc.comerc@ccvoc.cat

Situació associacions comercials Vallès Occidental

El 2021 s’ha fet un treball per identificar les associacions comercials de la comarca i conèixer aspectes relacionats amb les característiques generals, les dinàmiques de funcionament i comunicació, la gestió i el nivell de professionalització, el tipus de serveis i les condicions de prestació, així com el nivell de digitalització. També s’han registrat interessos i idees de millora que han servit per apuntar reptes i propostes d’acció. La informació es pot consultar en l’informe i de forma resumida en l’Inforesum.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
29-03-2023

Quinze joves s’incorporen a l’equip del Consell Comarcal en el marc del projecte d’impuls a la transició energètica finançat amb fons Next Generation

27-03-2023

El Vallès Occidental es promociona com a destinació turística al Saló B-Travel, la Fira de turisme de Barcelona

27-03-2023

50 persones del Vallès Occidental troben feina gràcies al programa 30 Plus, especialment dirigit a persones majors de 45 anys i en situació d’atur de llarga durada

23-03-2023

Publicats els Indicadors del mercat de treball al Vallès Occidental de mes de febrer