Buscador per paraules clau

Acció Social i Educació

Espai públic

Material de préstec pels ajuntaments del Vallès Occidental – PUNT LILA

Es poden sol·licitar els Punt Lila al Consell Comarcal

El Consell Comarcal cedeix en préstec les carpes PUNT LILA per a ajuntaments.

Podeu trobar en aquest enllaç fitxa tècnica del material de préstec – PUNT LILA. Hi trobareu un document descriptiu amb les condicions bàsiques per a la cessió de materials del Punt Lila, amb la relació dels diferents elements en cessió, així com les instruccions de muntatge.

Per a sol·licitar el préstec podeu fer-ho a través del formulari.

Els municipis de menys de 20.000 hab. també poden sol·licitar:

–  Suport a l’organització d’activitats de lleure, culturals o festives. El recurs compta amb l’assessorament i la dinamització de la Comissió local per unes festes lliures de violències. Aquest seguiment es realitza per part d’una tècnica de dinamització de projectes d’igualtat del Consell Comarcal, que també pot participar en la dinamització del propi Punt Lila.

–  Dinamització de projectes urbans amb perspectiva feminista. Accions a l’espai públic que incorporen la perspectiva feminista com ara processos participatius per l’elaboració de mapes locals (rutes feministes i amb mirada inclusiva, usos dels espais i zones segures) o bé de caire educatiu com camins segurs a l’escola i patis inclusius.

Us podeu posar en contacte amb el Consell Comarcal a través de l’adreça ccvoc.piula@ccvoc.cat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Acció Social i Educació

+
27-09-2023

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal està disponible a 11 municipis de la comarca

22-09-2023

El Consell Comarcal del Vallès Occidental s’afegeix a la commemoració del Dia de la Visibilitat Bisexual

21-09-2023

L’empresa de restauració col·lectiva Serunion s’afegeix al projecte de sostenibilitat alimentaria Recooperem i impulsarà l’aprofitament als seus menjadors amb la col·laboració del Consell Comarcal

15-09-2023

El projecte Recooperem de sostenibilitat alimentària, en marxa a 64 centres d’aprofitament de la comarca: 58 escoles, cinc empreses i un hospital