Buscador per paraules clau

Acció Social i Educació

Espai públic

Material de préstec pels ajuntaments del Vallès Occidental – PUNT LILA

Es poden sol·licitar els Punt Lila al Consell Comarcal

El Consell Comarcal cedeix en préstec les carpes PUNT LILA per a ajuntaments.

Podeu trobar en aquest enllaç fitxa tècnica del material de préstec – PUNT LILA. Hi trobareu un document descriptiu amb les condicions bàsiques per a la cessió de materials del Punt Lila, amb la relació dels diferents elements en cessió, així com les instruccions de muntatge.

Per a sol·licitar el préstec podeu fer-ho a través del formulari.

Els municipis de menys de 20.000 hab. també poden sol·licitar:

–  Suport a l’organització d’activitats de lleure, culturals o festives. El recurs compta amb l’assessorament i la dinamització de la Comissió local per unes festes lliures de violències. Aquest seguiment es realitza per part d’una tècnica de dinamització de projectes d’igualtat del Consell Comarcal, que també pot participar en la dinamització del propi Punt Lila.

–  Dinamització de projectes urbans amb perspectiva feminista. Accions a l’espai públic que incorporen la perspectiva feminista com ara processos participatius per l’elaboració de mapes locals (rutes feministes i amb mirada inclusiva, usos dels espais i zones segures) o bé de caire educatiu com camins segurs a l’escola i patis inclusius.

Us podeu posar en contacte amb el Consell Comarcal a través de l’adreça ccvoc.piula@ccvoc.cat

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Acció Social i Educació

+
31-03-2023

El Consell Comarcal del Vallès Occidental commemora el Dia de la visibilitat trans

30-03-2023

El president del Consell Comarcal presenta la Memòria de Gestió del Mandat 2019-2023 al Ple comarcal

29-03-2023

L’Hospital Universitari MútuaTerrassa es converteix en el primer centre hospitalari que s’adhereix al projecte Recooperem de sostenibilitat alimentària

23-03-2023

El Consell Comarcal i els CAPs de Salut de la comarca treballen conjuntament pel benestar emocional i la prevenció de les conductes de risc entre el jovent