Buscador per paraules clau

Acció Social i Educació

Cooperació al desenvolupament

Cooperació al desenvolupament

El Consell Comarcal impulsa la Cooperació Internacional amb intervenció tècnica directa mitjançant l’aportació de recursos -tant tècnics com econòmics- destinats a la Regió de Tambacounda, al Senegal, per la seva vinculació amb la realitat migratòria que es produeix al Vallès.

Això obeeix a la reflexió conjunta i la valoració posterior de les dues entitats comarcals del vallesos assumint les prioritats recollides tant en el Pla director de cooperació al desenvolupament 2019-2022 de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Parlament de Catalunya, així com el Programa de suport a les polítiques locals de cooperació al desenvolupament de la Diputació de Barcelona.

Des de l’any 2017 es porta a terme el projecte “Avant de manger, je me lave les mains” per estimular hàbits de conducta i prevenció sanitària. També s’ha portat a terme el projecte de construcció de dues aules per a reemplaçar les que cada any es construeixen amb bambú a Missirah (Senegal).

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Acció Social i Educació

+
20-05-2024

El Vallès Occidental participa en el projecte europeu AI4Waste per aplicar la intel·ligència artificial en l’àmbit de la sostenibilitat alimentària

17-05-2024

El Consell Comarcal del Vallès Occidental s’afegeix a la commemoració del Dia internacional contra l’LGTBI-fòbia

17-05-2024

El Consell Comarcal ja ha atorgat 23.537 ajuts de menjador aquest curs escolar, dels quals més de la meitat són del 100% de l’import de l’àpat

09-05-2024

Els fons Next Generation financen set projectes del Consell Comarcal amb un import total de més de 2’4 milions d’euros