Buscador per paraules clau

Acció Social i Educació

Cooperació al desenvolupament

Cooperació al desenvolupament

El Consell Comarcal impulsa la Cooperació Internacional amb intervenció tècnica directa mitjançant l’aportació de recursos -tant tècnics com econòmics- destinats a la Regió de Tambacounda, al Senegal, per la seva vinculació amb la realitat migratòria que es produeix al Vallès.

Això obeeix a la reflexió conjunta i la valoració posterior de les dues entitats comarcals del vallesos assumint les prioritats recollides tant en el Pla director de cooperació al desenvolupament 2019-2022 de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Parlament de Catalunya, així com el Programa de suport a les polítiques locals de cooperació al desenvolupament de la Diputació de Barcelona.

Des de l’any 2017 es porta a terme el projecte “Avant de manger, je me lave les mains” per estimular hàbits de conducta i prevenció sanitària. També s’ha portat a terme el projecte de construcció de dues aules per a reemplaçar les que cada any es construeixen amb bambú a Missirah (Senegal).

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Acció Social i Educació

+
06-06-2023

Finalitza el termini de presentació d’obres de la 10ª edició del concurs PIULA 2022-2023 amb un total de 29 obres presentades.

05-06-2023

Les sol·licituds del Servei de Transport Escolar pel curs 2023-2024 es poden tramitar a partir del 6 de juny

31-05-2023

El projecte comarcal de sostenibilitat alimentària, referent en diferents certàmens catalans

24-05-2023

L’Escape Truck Vallès Occidental formarà part de la programació educativa en l’àmbit laboral de 3 entitats del Vallès occidental durant el mes de juny