Buscador per paraules clau

Acció Social i Educació

Cooperació al desenvolupament

Cooperació al desenvolupament

El Consell Comarcal impulsa la Cooperació Internacional amb intervenció tècnica directa mitjançant l’aportació de recursos -tant tècnics com econòmics- destinats a la Regió de Tambacounda, al Senegal, per la seva vinculació amb la realitat migratòria que es produeix al Vallès.

Això obeeix a la reflexió conjunta i la valoració posterior de les dues entitats comarcals del vallesos assumint les prioritats recollides tant en el Pla director de cooperació al desenvolupament 2019-2022 de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Parlament de Catalunya, així com el Programa de suport a les polítiques locals de cooperació al desenvolupament de la Diputació de Barcelona.

Des de l’any 2017 es porta a terme el projecte “Avant de manger, je me lave les mains” per estimular hàbits de conducta i prevenció sanitària. També s’ha portat a terme el projecte de construcció de dues aules per a reemplaçar les que cada any es construeixen amb bambú a Missirah (Senegal).

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Acció Social i Educació

+
27-09-2023

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal està disponible a 11 municipis de la comarca

22-09-2023

El Consell Comarcal del Vallès Occidental s’afegeix a la commemoració del Dia de la Visibilitat Bisexual

21-09-2023

L’empresa de restauració col·lectiva Serunion s’afegeix al projecte de sostenibilitat alimentaria Recooperem i impulsarà l’aprofitament als seus menjadors amb la col·laboració del Consell Comarcal

15-09-2023

El projecte Recooperem de sostenibilitat alimentària, en marxa a 64 centres d’aprofitament de la comarca: 58 escoles, cinc empreses i un hospital