Buscador per paraules clau

Territori i Habitatge

Inversions i manteniment

Aquest programa té com a finalitat promoure i donar suport tècnic a la gestió d’inversions públiques del Consell Comarcal en els seus béns immobles. Així mateix, prestar suport tècnic en la matèria als ajuntaments amb qui es puguin subscriure convenis amb aquesta finalitat.

Es porten a terme actuacions com:

• Elaboració de propostes, dissenys d’intervencions, recerca de finançament, redacció, gestió i direcció de projectes, i gestió de l’execució d’obres, de nova inversió, reposició o manteniment, i de gestió de finques, tant del patrimoni propi o de gestió delegada al Consell Comarcal.

• Seguiment de l’estat de conservació, planificació d’accions preventives i d’accions correctives de manteniment del patrimoni immoble del Consell Comarcal.

• Gestió del manteniment dels diversos edificis i d’equipaments, d’espais de circulació, de recintes i de finques de l’entitat, per tal de millorar-ne les condicions d’ús i l’accessibilitat a la ciutadania. 

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Territori i Habitatge

+
04-12-2023

El Consell Comarcal del Vallès Occidental convida ciutadania a trobar 10 tions “amagats” a diferents espais de la comarca

30-11-2023

El Vallès Occidental posa en valor el territori com a seu d’esdeveniments i trobades corporatives

30-11-2023

Pròrroga del termini de sol·licitud dels ajuts de rehabilitació residencial dels fons europeus Next Generation

16-11-2023

La població resident al Vallès Occidental realitza 4,3 desplaçaments en dia feiner i el 85,2% els fan dins de la mateixa comarca