Buscador per paraules clau
18 abril 2024

El Consell Comarcal inicia un cicle de tallers per a famílies per oferir eines per a l’acompanyament d’infants i adolescents des de casa

El Consell Comarcal del Vallès Occidental organitza tallers per a famílies vinculats a la parentalitat positiva, amb la finalitat d’oferir eines per a l’acompanyament vital a les criatures i adolescents. Es busca així, incidir en la prevenció de conductes de risc i en la creació d’entorns saludables, respectuosos i igualitaris.

El primer taller s’ha celebrat a Matadepera i aquesta primavera es realitzaran dos cicles de tallers per a famílies sota el nom “Com acompanyem des de casa”, de la mà dels Ajuntaments de Viladecavalls i Sentmenat. Es tractaran temàtiques com la gestió emocional, la prevenció de drogues i usos de pantalles, la diversitat sexo-afectiva i de gènere, la sexualitat i la pornografia.

El 12 d’abril van participar 15 persones al taller per a famílies realitzat a Matadepera, “Adolescència i drogues: com acompanyem des de casa” des d’una perspectiva de gènere i de reducció de riscos associats a les drogues. Es va fer èmfasi en l’educació per les cures,  el sentit de responsabilitat i la prudència, el pacte de límits i normes i en l’oci diversificat.

A Viladecavalls els tallers començaran a les 18:30h fins les 20h, al pavelló municipal, excepte el del 9 de maig que serà al Centre Cívic Paco Cano. Cal fer les inscripcions per als tallers de Viladecavalls en aquest enllaç.

A Sentmenat els tallers seran a l’Espai Jove La Tèxtil de 18h a 19:30h. Les inscripcions per als tallers de Sentmenat es poden fer en aquest enllaç.

Aquestes activitats s’impulsen des del Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc del Pla Comarcal per a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere al Vallès Occidental i el Pla comarcal de prevenció i atenció a les conductes addictives del Vallès Occidental, des del Servei SAI LGBTI+, el Servei Connectem i el programa La Clau.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail