Buscador per paraules clau

Desenvolupament Econòmic i Ocupació

Dinamització de l’activitat comercial

Una oferta atractiva, que doni resposta a les demandes i necessitats de la ciutadania alhora que actua com a element de cohesió social té com a repte el seu desenvolupament per configurar espais comercials competitius en cada municipi.

Què s’ofereix?

Jornades i sessions tècniques previstes

Espais de reflexió i networking obertes a diferents professionals segons la temàtica, que permeten l’accés a informació, a dades de l’activitat a la comarca, l’anàlisi de recursos i el debat sobre necessitats i oportunitats entorn al tema de treball.

Jornada Tècnica: Oportuitats de negoci amb el programa Reempresa. Petits Municipis i Mercats Municipals

22 de novembre, de 9 a 11 hores. Nodus Barberà, Barberà del Vallès. Si no pots venir et facilitarem un enllaç perquè puguis accedir on line.

  • Estàs pensant en accedir a un negoci, en l’autoocupació o en ampliar el que ja tens?
  • Et sembla interessant que sigui un bar, un comerç o un servei que ja estigui creat i consolidat i que necessita un canvi de propietat?

Aquesta jornada t’interessa!

La Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Occidental organitzen amb el Centre de Reempresa de Catalunya una jornada per donar a conèixer entre persones emprenedores i el teixit empresarial del Vallès Occidental les oportunitats de “Reempresa Mercats Municipals” i “Reempresa Municipis Petits”. La jornada es celebrarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barberà del Vallès i es podrà participar presencialment o on line.

Què coneixeràs?

  • Què és Reempresa i el seu funcionament.
  • Els avantatges d’emprendre a un mercat municipal.
  • Oportunitats de negoci a municipis petits del territori.
  • Casos d’èxit del programa.

Programa

8.45h – Acreditacions

9h a 9:30h – Benvinguda institucional

9:35h a 11h – Oportunitats de negoci amb Reempresa Municipis Petits i Mercats Municipals

Presentació de Reeempresa

Reempresa als mercats municipals i municipis petits

Casos d’èxit

11h – Tancament

Inscriu-t’hi aquí

Informació i indicadors d’activitat

Informacions i coneixement de la realitat comercial local i global per avançar en estratègies de dinamització competitiva així com de prevenció i ocupació de locals buits, es treballa en el registre d’informació que permeti l’anàlisi i la comparativa.

Mapa del comerç del Vallès Occidental 2021

Informe que proporciona una visió sobre l’estructura del teixit comercial, amb la presentació dels principals indicadors de salut comercial que permet tenir una visió de conjunt i incorporar una visió comparativa.

El document inclou la presentació d’indicadors per a cada municipi i una visió dels 20 eixos comercials considerats més rellevants de la comarca.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail

Notícies Desenvolupament Econòmic i Ocupació

+
29-03-2023

Quinze joves s’incorporen a l’equip del Consell Comarcal en el marc del projecte d’impuls a la transició energètica finançat amb fons Next Generation

27-03-2023

El Vallès Occidental es promociona com a destinació turística al Saló B-Travel, la Fira de turisme de Barcelona

27-03-2023

50 persones del Vallès Occidental troben feina gràcies al programa 30 Plus, especialment dirigit a persones majors de 45 anys i en situació d’atur de llarga durada

23-03-2023

Publicats els Indicadors del mercat de treball al Vallès Occidental de mes de febrer