Buscador per paraules clau

Pla Integritat i Codi Ètic

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental del 17 de novembre de 2022 va aprovar per unanimitat de tots els grups comarcals el Pla d’Integritat de la institució.

L’objectiu del Pla d’integritat del Consell Comarcal és servir de guia en l’acció de l’entitat en aquest àmbit establint un marc per a l’execució d’un conjunt de mesures o accions en tots els vessants del que ha de ser un sistema d’integritat complet, és a dir, en l’estratègic, l’instrumental i l’organitzatiu.

També integra les mesures Pla de Mesures Antifrau (específic per a la gestió dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència) aprovat pel Ple comarcal en sessió de 22 de setembre de 2022.

Així mateix, el Pla d’Integritat, inclou el Codi ètic i de bon govern de la institució actualitzat tal com preveu el Pla de Mesures Antifrau. L’actualització segueix el Model de codi de conducta dels alts càrrecs locals proposat per la Xarxa de Governs Transparents de Catalunya.

Amb aquest document el Consell Comarcal estableix els principis ètics i el compromís dels càrrecs electes i també s’inclou a tot el personal de la institució en el desenvolupament de les seves funcions així com es fa extensiu als ens adscrits, com el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental.

Podeu consultar els següents arxius:

  • Pla d’Integritat
  • Codi ètic i de bon govern

Podeu consultar l’acta del Ple del mes novembre de 2022, que va aprovar el Pla d’Integritat i l’actualització del Codi ètic i de bon govern.

També podeu trobar tota la informació sobre Transparència de la institució al Portal de la Transparència.

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail