Buscador per paraules clau
08 juny 2022

Oberta la convocatòria d’ajuts per a rehabilitar edificis residencials per a l’optimització del consum energètic (Programa 4)

Ja està oberta la convocatòria del Programa 4 d'ajuts de rehabilitació energètica. Aquestes subvencions formen part dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU, gestionats per l’Agència d’Habitatge de Catalunya o per l’ICAEN. Els tràmits cal fer-los a través de l'ICAEN.

En concret s’ha obert la convocatòria del Programa 4 relatiu a subvencions destinades a actuacions o obres de millora de l’eficiència energètica en els habitatges unifamiliars o pertanyents a edificis plurifamiliars, amb la finalitat d’optimitzar el consum energètic per a aconseguir uns nivells determinats de confort i de servei, amb actuacions com pot ser la implementació de mecanismes per a estalviar energia evitant pèrdues durant el procés de consum elèctric.

L’inici de les actuacions subvencionables ha de ser posterior a l’1 de febrer de 2020. El termini d’execució de les obres no pot superar els 12 mesos comptats des de la data de concessió.

La subvenció serà d’un 40% del cost de les obres, el pressupost de les quals ha d’estar entre un mínim de 1.000€ i un màxim de 3.000 €.

Els ajuts tenen com a finalitat augmentar l’eficiència energètica, la descarbonització, la integració d’energies renovables, i circularitat, sens perjudici que es puguin dur a terme altres actuacions de rehabilitació que suposin una millora de l’accessibilitat, de la conservació i de la seguretat d’utilització.

Podeu trobar tota la informació a l’Oficina Comarcal de Rehabilitació.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail