Buscador per paraules clau
21 juny 2022

Oberta la convocatòria  d’ajuts d’habitatge per l’elaboració del Llibre de l’Edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació (programa 5)

Ja està oberta la convocatòria d'ajuts de rehabilitació de l’habitatge, concretament el del Programa 5, que té com a finalitat la implantació i generalització del Llibre de l’Edifici existent per a la rehabilitació integral.

Amb aquesta subvenció es vol, des de les administracions,  activar  la demanda de rehabilitació energètica significativa i d’alta qualitat en els edificis.

Amb el propòsit de dur a terme una rehabilitació integral,  l’Agència d’Habitatge de Catalunya de la Generalitat gestionarà la convocatòria que romandrà vigent fins al 31 desembre de 2022.

La citació a la subvenció oberta el 20 de juny, haurà d’haver finalitzat abans del 30 de juny del 2026.

Els edificis subvencionables són aquells les obres dels quals van estar finalitzades abans de l’any 2000 amb una superfície mínima construïda sobre la rasant i que tinguin un ús residencial d’habitatge. A més, les persones físiques o jurídiques beneficiàries hauran d’haver presentat el certificat d’aptitud a l’oficina de l’Agència d’Habitatge de Catalunya en un termini específic de 4 mesos des de l’emissió de l’Informe de la Inspecció Tècnica de l’Edifici (IITE) i amb anterioritat a la presentació de la sol·licitud de subvenció.

Podeu trobar tota la informació a l’Oficina Comarcal de Rehabilitació.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail