Buscador per paraules clau
13 juny 2022

La Guia d’activitats educatives incorpora una formació per a professorat de literatura catalana aquest juliol organitzada pel Col·lectiu Pere Quart

Aquest mes de juliol es realitzarà una formació per a professorat de literatura catalana de secundària, organitzada pel Col·lectiu Pere Quart amb la col·laboració, entre d'altres, del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

El curs vol ser un espai formatiu i de debat presencial per a professors i professores de literatura catalana amb la voluntat d’oferir eines, recursos i reflexions relacionades amb l’ensenyament de la literatura als centres educatius, així com fomentar l’intercanvi d’experiències personals que permetin enriquir les pràctiques concretes de l’aula.

Es tracta d’un curs reconegut pel Departament d’Educació de la Generalitat que compta amb el suport del Consell Comarcal, la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Barcelona. Es pot trobar a la Guia d’Activitats Educatives del Consell.

Es realitzarà del 7 al 7 de juliol amb una durada de 16 hores i té un preu de 50 euros.

Està dirigit especialment a professorat de secundària i batxillerat, especialitats de llengua catalana i literatura, llengua castellana i literatura, llatí, grec, cultura clàssica i ciències socials.  

Podeu trobar aquí més informació, i accedir a les inscripcions.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail