Buscador per paraules clau
05 maig 2017

S’amplia el termini per respondre l’enquesta de satisfacció del servei de transport escolar

L’enquesta de satisfacció del Servei de transport escolar té en compte diferents indicadors com: parada, horaris, vehicles, conductor/a, acompanyant i relació amb el Consell Comarcal. Es realitzarà durant quatre setmanes i s’hi pot accedir directament des del web del Consell Comarcal www.ccvoc.cat. Per tal de facilitar la participació a l'enquesta s'ha ampliat el termini per a poder respondre fins el 5 de juny.

El Consell Comarcal del Vallès ha posat en marxa una enquesta de satisfacció sobre el servei de transport escolar, que gestiona per delegació de la Generalitat de Catalunya. Aquest curs escolar es compta amb 1.705 persones usuàries del servei i es compta amb 96 rutes que donen servei a 39 centres educatius: 8 escoles, 19 instituts i 12 centres d’educació especial. Un cop finalitzat el termini de recollida de dades, aquestes seran analitzades i s’emetrà un informe tècnic amb les valoracions dels resultats obtinguts i les possibles accions de millora a implementar a curt, mig o llarg termini.

En principi, es compta amb una mostra de 1.705 persones, que són les usuàries del servei. S’ha enviat un missatge de correu electrònic a totes les famílies usuàries i als centres educatius amb la informació, el termini i l’enllaç per accedir a l’enquesta. No obstant, i atès que es troba en un entorn obert i anònim, pot ser contestada per qualsevol persona.

El conseller delegat d’Educació del Consell Comarcal, Josep Beltran, apunta que “creiem que la millora continua del servei i fer aquesta enquesta ens ajudarà a detectar les mancances i valorar els encerts per poder fer una millor gestió. A més, aquesta enquesta de satisfacció suposa un element de participació activa de la ciutadania i de transparència envers la qualificació del servei”.

Nou pas cap a la transparència i la participació activa

El Codi Ètic i de Bon Govern del Consell Comarcal del Vallès Occidental aprovat el juliol de 2016 insta a potenciar la ciutadania activa, participativa i crítica a través de noves accions de participació ciutadana, ja siguin consultes, enquestes, processos participatius, xarxes socials, fòrums digitals o altres. I també insta a fer públics els compromisos de qualitat amb la ciutadania, a traves de cartes de serveis i desenvolupant sistemes i instruments que permetin l’avaluació i millora contínua dels serveis comarcals.

D’altra banda, la Llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern estableix que els usuaris tenen el dret d’ésser consultats periòdicament i de manera regular sobre llur grau de satisfacció pel que fa als serveis públics i les activitats gestionades per l’Administració pública.

 

 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail