Buscador per paraules clau
02 juny 2022

El Consell Comarcal activa un servei per a les empreses de la comarca per informar, orientar i assessorar-les en les diferents convocatòries dels fons Next Generation

El Consell Comarcal ha activat recentment un servei per a les empreses de la comarca per informar, orientar i assessorar-les en les diferents convocatòries dels fons Next Generation. En cooperació amb diferents ajuntaments de la comarca s’ha activat un dispositiu per facilitar l’accés de les PIMEs industrials a les convocatòries que han de suposar un avanç en la transformació productiva del territori.

De les 8 convocatòries amb informació disponible, fins a 27 empreses han rebut ja ajuts en forma de subvenció i/o préstecs provinents de diferents programes finançats pels Fons Next Generation, per impulsar un total de 45 projectes el darrer any. D’aquesta manera, aquests 45 projectes han rebut uns 8,5M€ en forma de subvenció i 7,2M€ en forma de préstecs per impulsar projectes per un valor total d’uns 21,6M€, amb una aportació.  En total, empreses i altres agents industrials de la comarca impulsen projectes de transformació productiva per valor de 18,9M€ amb fons europeus Next Generation.

Amb l’objectiu de complementar el servei d’informació i acompanyament a les empreses en fons Next Generation, el Consell Comarcal ha posat en marxa un apartat web específic de Projectes i fons europeus per a empreses. Aquest espai dóna informació actualitzada sobre beneficiaris, imports i característiques de les principals convocatòries atorgades del fons Next Generation i posa en contacte empreses o entitats que busquin partners, per impulsar o presentar projectes. A més, permet a les empreses interessades a rebre més informació o presentar un projecte, concertar una entrevista de treball.

També s’estan realitzant altres accions d’informació, com la sessió celebrada el mes de maig , per explicar les principals convocatòries de suport a la innovació i la sostenibilitat del MINCOTUR i CDTI, en el marc del 2º Cicle de jornades Vallès Industrial. De la mateixa manera, ja s’han realitzar reunions amb les empreses interessades per assessorar en el millor encaix entre projecte i convocatòria.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail