Buscador per paraules clau
04 octubre 2022

Inici del curs Noves habilitats i competències digitals i verdes en automoció

Hora: dimarts i dijous de 16:00 a 20:00 hores

Lloc: EURECAT. Parc Tecnològic del Vallés. Universitat Autònoma, 23, Cerdanyola del Vallès

Organitza: Consell Comarcal del Vallès Occidental

El Consell Comarcal ha programat un curs que es realitzarà i impartirà en el centre tecnològic EURECAT amb una durada de 32 hores, dirigit a professionals del sector, nous professionals i persones a l'atur.

El sector de la fabricació d’automoció està en un procés de transformació molt important en àmbits com la sostenibilitat, digitalització, tecnologia i canvis en els consumidors. Alhora, la progressiva implantació dels nous vehicles elèctrics tindrà un gran impacte en l’ocupació. De fet, diferents estudis pronostiquen que la indústria d’automoció, la primera potència del sector a Europa, perdi 178.000 llocs de treball fins a 2025.

En aquest marc es programa una formació amb continguts singulars que parteixin de les necessitats actuals del teixit industrial i reptes de digitalització i transició ecològica en el sector de la fabricació de l’automoció.

El curs té l’objectiu de capacitar a l’alumnat a nivell competencial, tècnic i d’habilitats a través d’una formació pràctica. Hi haurà un mòdul troncal comú i uns específics amb 5 itineraris formatius diferents. Serà en modalitat presencial els dimarts i dijous en horari de tarda durant el mes d’octubre d’enguany.

És un curs totalment subvencionat i cal inscripció obligatòria clicant al següent enllaç:

En podeu trobar més informació en el el programa detallat i en aquest enllaç.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail