Buscador per paraules clau
20 abril 2023

Una delegació d’empreses visita la fira Advanced factories de la mà del Consell Comarcal

En el marc del projecte d’Impuls de la indústria 4.0 aquest dijous es va organitzar una visita específica per a les empreses de la comarca.

El tour va comptar amb la participació de cinc empreses de diferents subsectors. Amb la col·laboració de la consultora Tobalina Consulting es va realitzar un itinerari per descobrir les novetats de l’esdeveniment i visitar els estands de més interès per a les seves necessitats.

La fira Advanced Factories va obrir les portes el passat dimarts i fins dijous 20 d’abril. Ha reunit 30.000 professionals industrials per conèixer  les ultimes solucions en automatització industrial, robòtica i intel·ligència artificial per a millorar la competitivitat del sector. Ha comptat amb 537 expositors i 382 ponents

A part d’activitats divulgatives, el Consell Comarcal, posa a disposició de les empreses interessades un servei subvencionat d’assessorament empresarial que permet determinar l’estat de maduresa digital de l’empresa, així com el disseny d’un pla de transformació en una indústria 4.0.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail