Buscador per paraules clau
12 abril 2024

Una delegació d’empreses visita la Fira Advanced Factories 2024 de la mà del Consell Comarcal del Vallès Occidental

La Fira Advanced Factories ha tingut lloc del 9 a l’ 11 d’abril d’enguany a la Fira Barcelona - Gran Via destacant com a l’esdeveniment líder en automatització industrial, robòtica i en intel·ligència artificial del continent europeu.

En el marc del projecte Impuls de la Indústria 4.0, aquest dijous es va organitzar una visita específica per a professionals de les empreses TMG SOLUTONS (Viladecavalls) i CSOLAR (Riopllet), dels sectors d’adhesius i cintes d’embalatge i d’estructures metàl.liques per a plaques solars, respectivament.

El tour va comptar amb el suport de TOBALINA Consulting Group consultora col·laboradora del projecte
L’objectiu de l’itinerari va ser descobrir les novetats de l’esdeveniment i visitar els estands de més interès segons les pròpies necessitats de les empreses.

Aquest consolidat Industry 4.0 Congress, suposa una oportunitat per assistir a les conferències dels experts de primer ordre internacional qui donen les claus per a implementar nous models d’automatització, robòtica industrial i d’integració de sistemes a les empreses.

A part d’aquestes vistes d’interès, el Consell Comarcal posa a disposició de les empreses interessades un servei subvencionat d’assessorament empresarial per a estudiar en profunditat l’estat de maduresa digital de l’empresa i dissenyar-los un pla de transformació, especificant nous reptes i idees de negoci personalitzats.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail