Buscador per paraules clau
08 maig 2024

Una delegació de Turquia coneix el projecte de sostenibilitat alimentària del Vallès Occidental en una visita a la comarca

Aquest dimarts el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha rebut la visita d’una delegació de la ciutat turca de Darica, interessada en conèixer el projecte de sostenibilitat alimentària que porta a terme la comarca amb les accions Reccooperem i Mercat Circular. La delegació ha estat rebuda pel president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, i el conseller comarcal d’Educació, Manolo Robles.

Durant la visita han mantingut una reunió de treball per compartir experiències i també s’ha fet una visita a l’espai del Mercat Circular, ubicat al mercat comarcal majorista Mercavallès.

El municipi de Darica participa junt amb el Vallès Occidental al projecte  “AI4Waste: foment de la sensibilització i la innovació en l’educació d’adults”. També en formen part les entitats portugueses LIPOR (Associação de Municípios para a Gestão Sustentável de Resíduos do Grande Porto) i Sucessos Criativos Lda. L’AI4WASTE s’emmarca en el programa de la Unió Europea Erasmus+ i consisteix en l’aprenentatge sobre les aplicacions de la Intel·ligència Artificial en els projectes vinculats a la gestió i prevenció de residus.

La delegació de Darica ha estat l’encapçalava l’alcalde. Aquest és un municipi de la provincia de Kocaeli, a 50 quilòmetres d’Estambul i amb 225.602 habitants.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail