Buscador per paraules clau
24 desembre 2015

Trobada al Consell Comarcal per fer seguiment del 7è Congrés Nacional de la Gent Gran

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha acollit avui l’acte de presentació de la fase post-congressual del 7è Congrés de la Gent Gran. Hi han participat representants de les diferents coordinadores de gent gran de la comarca, que han compartit les conclusions i el manifest del darrer Congrés, celebrat l’octubre de l’any passat.

La trobada, organitzada pel Departament de Benestar Social i Família s’emmarca en la constitució de les comissions territorials de seguiment que han de vetllar per l’execució i avaluació de les mesures aprovades el passat mes d’octubre a Món Sant Benet.

Els participants a la trobada han estat rebuts per la gerent del Consell, Núria Carrés, qui ha destacat que “hem de seguir treballant per fer realitat els acords que es varen prendre al Congrés amb l’objectiu que la gent gran tingui veu i presència al nostre país perquè també en són una peça clau”.

La finalitat de la fase post-congressual és donar a conèixer a tot el territori català els acords, les conclusions i el manifest del darrer Congrés. Es tracta també de mantenir actiu el seguiment de les accions que es porten a terme per donar compliment als acords fins a la celebració d’un nou congrés.

Les línies d’actuació del Congrés de la Gent Gran, que portava per lema “Junts podem!”, inclouen el seguiment de problemàtiques com els endarreriments en el compliment de la llei de la dependència, la reducció de les llistes d’espera, el desenvolupament d’un marc normatiu per a una mort digna o la implementació d’un protocol contra els maltractaments, entre molts altres temes que afecten les persones grans.

Durant la sessió d’avui al Consell Comarcal també s’ha explicat la implementació del programa “Pel bon tracte a les persones grans” promogut per Benestar Social i Família i l’Obra Social “la Caixa

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail