Buscador per paraules clau
09 març 2023

Touroperadors turístics nòrdics especialitzats en el sector del pàdel coneixen les possibilitats de la comarca per acollir competicions i estades

El Consell Comarcal ha acompanyat un grup de touroperadors nòrdics especialitzats en el sector del pàdel a conèixer de primera mà, les possibilitats de les intal·lacions i serveis de la comarca per acollir competicions i estades d'aquesta disciplina esportiva.

En una acció de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), conjuntament amb la Diputació de Barcelona i amb el suport dels ajuntaments implicats, durant tot un dia es va organitzar una sèrie de visites a diverses instal·lacions esportives de la comarca. Amb aquestes accions i inspeccions in situ el que es pretén és donar a conèixer i promocionar totes les opcions, instal·lacions i possibilitats que tenim al Vallès Occidental per poder celebrar tot tipus d’esdeveniments.

El viatge de familiarització va començar amb una visita a les instal·lacions del Club Natació Sabadell a Can Llong, on van poder veure de primera mà les 11 pistes noves de pàdel, estrenades a l’octubre. Posteriorment, van visitar l’Augusta Padel Sant Cugat, on es va organitzar una activitat de netwroking entre els touroperadors i empreses catalanes, amb un total de nou participants. També es van visitar les instal·lacions del Club Egara i l’Atlètic Terrassa Hockey Club.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail