Buscador per paraules clau
03 novembre 2023

Tot a punt per a la jornada El Vallès Industrial del proper dijous 9 de novembre

El proper dijous 9 de novembre se celebrarà la 3a edició de la jornada El Vallès Industrial, un esdeveniment de cooperació i xarxa entre empreses i entitats industrials de la comarca del Vallès Occidental on es presentaran els reptes i tendències actuals del sector industrial. A dia d’avui, ja hi ha inscrites més de 50 persones.

Durant la jornada, Àurea Rodríguez, experta en innovació i tecnologia amb més de 20 anys d’experiència en organitzacions, administracions i empreses tecnològiques, participarà amb una ponència, seguida d’una taula de bones pràctiques a càrrec de Jaume Vallet CEO de l’empresa Comser Pharma, Jordi Planell, sales manager d’Hexagon Manufacturing Intelligence  i David Comellas, CEO d’Alternative Energy Innovations.  

Posteriorment, hi haurà una taula de debat sobre l’accessibilitat del teixit industrial a les ajudes dels fons Next Generation destinats al desenvolupament de projectes de reindustrialització, digitalització i sostenibilitat, amb Alba Alba Sánchez, Consultora FI Group, Jordi Garcia Brustenga, Director Foment Ecosistema Innovador ENISA i Xavier Elizondo, Mànager de l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ.

Ja a l’última part de la jornada hi ha haurà un espai de trobada i cooperació entre els assistents a on poder compartir solucions i propostes innovadores enfocades en la transformació del sector industrial.

INSCRIPCIONS OBERTES FINS AL DIMARTS 7 DE NOVEMBRE

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail