Buscador per paraules clau
24 juliol 2023

“Tens molt estiu”, el nou lema del Vallès Occidental per promocionar l’oferta turística del territori aquest estiu

Un any més el Consell Comarcal vol donar a conèixer l’oferta turística de la comarca, tant per les persones que la visiten com per a tothom qui hi viu. El període de vacances és un bon moment per descobrir racons amagats o visitar municipis que, tot i tenir molt a prop, de vegades no coneixem. Enguany, sota el lema “Tens molt estiu” es vol posar de manifest l’àmplia oferta d’activitats que la comarca ofereix per gaudir aquestes vacances.

El Vallès Occidental és una comarca que destaca per l’àmplia varietat de recursos que ofereix per a l’oci i el lleure. Compta amb una important oferta cultural, de natura, d’oci, de gastronomia…  L’estiu és una ocasió perfecta per poder gaudir de tots aquests recursos. Són tants i tan diversos, que permeten molts “estius possibles” i que cadascú el gaudeixi a la seva manera.  Per tot plegat, la varietat i les infinites possibilitats que ofereix la comarca han estat els eixos de la campanya d’estiu d’enguany.

La web de turisme del Consell Comarcal ofereix diferents propostes a realitzar segons els àmbits temàtics i les preferències de la persona visitant. Es fa especial èmfasis en el turisme familiar i de proximitat, oferint propostes específiques. Es permet, per exemple, descarregar la guia “Explora el Vallès”, que proposa diferents activitats per fer en família al mateix temps que conté elements de divulgació de la natura o el patrimoni.

La difusió de la campanya es farà a través de les xarxes socials, amb diferents elements de disseny que ens cridin a conèixer les propostes existents.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail