Buscador per paraules clau
24 abril 2023

S’obren les inscripcions per la 3a edició del Congrés de Qualitat de l’Aire, l’esdeveniment de referència a escala estatal, que torna a la seva versió presencial

Enguany el Consell Comarcal és coorganitzador del Congrés de Qualitat de l'Aire junt amb l'Ajuntament de Sabadell, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'AMB. Es celebrarà els dies 26 i 27 d'octubre a Sabadell.

Avui s’han obert les inscripcions per la 3a edició del Congrés de Qualitat de l’Aire, que torna a a la seva versió presencial. Les inscripcions es poden formalitzar a l’enllaç del Congrés.

Durant una jornada i mitja, amb 3 espais en paral·lel, zona d’exposició i networking i més de 60 ponents, el Congrés afavoreix la projecció dels diferents agents sectorials i dona suport a sinèrgies i aliances necessàries per enfortir i visibilitzar el sector de la gestió de la qualitat de l’aire.

El Congrés vol afavorir l’adopció de polítiques integrals en favor de la qualitat de l’aire i reflexionar i debatre sobre les estratègies i accions necessàries per resoldre  l’immens repte tècnic, entre d’altres, que demana la societat per aconseguir uns nivells òptims de qualitat de l’aire a l’entorn urbà.

El Congrés obre un període de crida oberta a la participació de tercers en la configuració del programa, siguin de l’àmbit de la consultoria, recerca, aplicació, serveis, producte o administració pública. Cal omplir una resposta per cada activitat proposada. La data límit per enviar les propostes és el 8 de maig de 2023. L’organització es posarà en contacte amb tothom que aporti continguts siguin o no inclosos finalment en el programa. 

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail