Buscador per paraules clau
03 maig 2023

Sessió de treball d’empreses i associacions industrials en el marc de la Comunitat Vallès PAE

El 28 d’abril s’ha fet una sessió de contrast amb empreses i associacions industrials per intercanviar opinions, necessitats i interessos que afronten les empreses als polígons. Aquest recull d’informació serveix per dissenyar el nou “Punt d’informació dels polígons industrials”.

Aquest serà un espai virtual amb l’objectiu de difondre els serveis o iniciatives en curs als polígons, ser un aparador de les entitats i associacions per augmentar la cooperació empresarial o un canal ràpid per enviar necessitats, consultes i incidències.

La Comunitat Vallès PAE compta amb 41 adhesions d’entitats i ajuntaments. Es va crear el desembre de 2022 com a xarxa de cooperació dels polígons industrials. En el cas d’associacions i entitats de gestió de polígons son ja el 60% de les existents.

La comunitat té la missió d’impulsar la cooperació comarcal entre el conjunt d’agents dels polígons industrials. Per això, té diferents projecte ens marxa dirigits a fomentar la transició energètica, les relacions de proximitat entre empreses industrials i l’impuls de la cooperació i l’associacionisme empresarial.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail