Buscador per paraules clau
20 març 2024

S’anuncien noves dates de l’exposició “Contra les regles. Persones LGTBIQ+ a l’Esport”. Aquest mes la podreu trobar a Sant Cugat del Vallès

El Consell Comarcal posa a disposició dels ajuntaments del Vallès Occidental l’exposició “Contra les regles. Persones LGTBIQ+ a l’Esport”, de l’entitat Panteres Grogues, que mostra diferents aspectes de la relació entre el col·lectiu LGTBIQ+ i la pràctica esportiva. Una actuació pensada perquè la ciutadania pugui conèixer exemples d’esportistes LGBTI+, juntament amb casos de discriminació i violència LGBTI-fòbiques.

L’exposició ja ha passat per la seu comarcal, Vacarisses, Polinyà i Ripollet. Aquesta setmana ha arribat a Sant Cugat del Vallès i després seguirà la seva ruta per Castellar del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sentmenat, Santa Perpètua de Mogoda i Ullastrell amb el següent calendari:

Sant Cugat del Vallès25 de març a l’1 d’abril
Castellar del Vallès2 al 14 d’abril
Sant Llorenç Savall15 al 28 d’abril
Sentmenat29 d’abril al 5 de maig
Santa Perpètua de Mogoda6 al 12 de maig
Ullastrell13 a 19 de maig

Les discriminacions per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere són una problemàtica social que, malauradament, encara destaca en camps i espais esportius. Alhora, l’esport és un àmbit d’intervenció directa en aspectes relacionats amb la salut i el benestar de les persones. És per aquest motiu que l’esport ha d’esdevenir un àmbit sensible contra l’LGBTI-fòbia, promovent relacions socials inclusives i sanes, i incidint des de les entitats locals en els valors de la igualtat i el respecte vers la diversitat.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail