Buscador per paraules clau
06 juliol 2017

S’inicia el procés per adquirir dos vehicles amb tecnologia híbrida elèctrica pel Consell Comarcal

Fins el 20 de juliol a les 14 hores es poden presentar ofertes per a la contractació del subministrament de dos vehicles nous de tecnologia híbrida elèctrica pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, que seran destinats als diferents serveis de la institució. El pressupost de licitació és de 30.100 euros sense IVA.

Aquesta nova contractació permetrà substituir els cotxes que actualment utilitza el personal del Consell en la seva feina habitual. Ara, el Consell Comarcal del Vallès Occidental disposa de dos vehicles destinats principalment  als desplaçament del personal al servei de la institució, que per motiu de les seves funcions, tasques i responsabilitats professionals, utilitzen per desplaçar-ce bàsicament per la comarca del Vallès Occidental i a la ciutat de Barcelona per altres gestions de característiques molt diverses (reunions institucionals, de treball, etc.).

Els vehicles hauran d’estar configurats i homologats com a “vehicle híbrid elèctric”, amb una propulsió alternativa que combini un motor tèrmic de combustió i motor elèctric.  Les característiques i especificacions màximes i mínimes del motor tèrmic s’especifiquen al plec de condicions tècniques i administratives.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail