Buscador per paraules clau
15 abril 2024

Representants del Consell Comarcal i de l’AMB estudien línies de col·laboració entre ambdues entitats

El Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Àrea Metropolitana de Barcelona estan valorant possibles línies de col·laboració entre les dues institucions. El desembre de 2023 ambdues entitats ja van signar un conveni de col·laboració per a la dinamització de l’oferta industrial dels polígons d’activitats econòmica. Ara s’aborden noves possibilitats.

El divendres 12 d’abril va tenir lloc una sessió de treball amb representants d’ambdues entitats, que va servir per donar a conèixer les línies prioritàries de cadascuna de les dues entitats, i valorar possibles línies de col·laboració a establir a curt i mig termini. Es vol valorar el treball conjunt vinculat a la promoció industrial, la transició energètica, la innovació i digitalització, l’impuls de la formació dual i del mapa de centres integrats, entre d’altres qüestions. Tanmateix, es valora l’adhesió de l’AMB per formar part de la comunitat Vallès PAE.

Durant la recent sessió de treball, el vicepresident primer i conseller comarcal d’impuls econòmic i treball, Xavier Garcés, va presentar els treballs de diagnosi desenvolupats per impulsar la concertació territorial als municipis de la comarca, que incorpora informació sobre els projectes desenvolupats al territori amb finançament de l’AMB, així com els treballs relacionats amb la nova estratègia d’indústria. Per la seva banda, la Directora de Desenvolupament Social i Econòmica de l’AMB, Ester Pujol, va informar de la propera aprovació del nou Pla d’actuació metropolità a finals d’abril, i va aprofundir en la línia de dinamització i promoció econòmica.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail