Buscador per paraules clau
07 novembre 2023

Reconeixement a les dones de la Xarxa Productes de la Terra vinculades als productes singulars de la comarca en el marc del Fòrum Gastronòmic Barcelona

Aquest dimarts ha tingut lloc l'Acte de Reconeixent a les Dones de la Xarxa de Productes de la terra en el marc del Fòrum Gastronòmic Barcelona 2023 per retre homenatge a les dones de la Xarxa Productes de la Terra vinculades als productes singulars i visibilitzar la seva tasca al sector primari. El lliurament de diplomes ha estat a càrrec d'Abigail Garrido, diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona. Per part del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha acompanyat les dones homenatjades el conseller d'Organització i governança, Javi Garcia.

Del Vallès Occidental s’ha reconegut la tasca de tres dones que formen part de dues empreses productores locals. D’una banda, Maria Font i Mariona Morral, del Celler Can Morral del Molí, que produeixen l’Oli becaruda del Vallès a Ullastrell. D’altra banda, la Maria Dolors Llonch, de L’Olivera-Can Calopa, que produeixen Vins del Vallès a Sant Cugat del Vallès.

Durant l’acte s’ha reiterat la importància del paper de les dones en el món rural i en el sector primari, en el qual contribueixen en la conservació i manteniment del patrimoni agroalimentari, a la biodiversitat, així com de la sostenibilitat.

La Xarxa Productes de la Terra és una agrupació voluntària d’ens locals d’àmbit supramunicipal impulsada per la Diputació de Barcelona que agrupa més d’un miler d’empreses productores i elaboradores de productes alimentaris de la demarcació de Barcelona per tal d’enfortir així aquest teixit empresarial.

Fòrum Gastronòmic Barcelona 2023

Del 6 al 8 de novembres es celebra el Fòrum Gastronòmic Barcelona 2023. El Consell Comarcal hi participa a través de la Xarxa Productes de la Terra. Del Vallès Occidental enguany hi participen les empreses Sanmy, Casanovas 1906 i Altamon.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail