Buscador per paraules clau
06 octubre 2025

Prop de 500 persones han descobert el món agrari del Vallès Occidental amb Benvinguts a Pagès la Festa

El cap de setmana del 4 i 5 d’octubre, el Vallès Occidental ha tornat a obrir les portes del seu món agrari amb una nova edició de Benvinguts a Pagès la Festa, una iniciativa que convida la ciutadania a conèixer de prop les explotacions, els productors i la gastronomia de proximitat de Catalunya. En aquesta edició, 496 persones han visitat les diferents explotacions i activitats organitzades a la comarca.

Com cada any, les propostes que han despertat un major interès per part dels visitants han estat les explotacions agroalimentàries, destacant el Projecte Geosmina al Mas de Can Sales de Terrassa, el Celler Can Morral del Molí a Ullastrell i la Biomasia Ca N’Oliveró a Castellbsibal, productors de la Xarxa Productes de la Terra.

D’altra banda, les diferents activitats proposades han permès als assistents descobrir l’origen del que mengem a través de tallers per aprendre a fer pa i oli de pagès i visites guiades al Museu de la Pagesia i el Parc Agrari de Can Gambús a Sabadell.

L’activitat forma part de la iniciativa Benvinguts a Pagès, impulsada per la Generalitat de Catalunya i la Fundació Alícia, amb el suport dels consells comarcals i entitats del territori, i que té per objectiu donar visibilitat a la pagesia i fomentar el consum local i responsable.

El Vallès Occidental compta amb una oferta permanent de visites als productors i productores de la comarca. Es pot consultar tota la informació al web www.viuelvalles.cat/en-ma-terra-del-valles

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail