Buscador per paraules clau
25 abril 2024

Palau-solità i Plegamans acull una nova edició del taller d’aprofitament alimentari en el marc del projecte Recooperem

Aquest dimecres s'ha realitzat una nova edició del taller d'aprofitament alimentari que ofereix el Consell Comarcal en el marc del projecte Recooperem. Aquesta vegada ha estat a Palau-solità i Plegamans. El regidor de medi ambient i pagesia de l'Ajuntament, Joan Enric Mogas hi ha assisitit.

Els tallers d’Aprofitament Alimentari “Com podem aprofitar els aliments?”, organitzats pel Consell Comarcal del Vallès Occidental amb col·laboració dels ajuntaments, s’han iniciat aquesta setmana en els municipis de Barberà del Vallès i Castellar del Vallès i seguiran les properes setmanes a diferents municipis de la comarca. Es tracta de dos , tipus de dinàmiques diferents: la primera és en format participatiu i interactiu, mentre que la segona consisteix en una demostració en viu amb dues receptes de cuina d’aprofitament amb ingredients de temporada. El proper taller programat fins ara tindrà lloc el 15 de maig a Castellar del Vallès i les places ja estan exhaurides.

Tots els tallers són gratuïts, oberts a tota la ciutadania i s’imparteixen en diferents municipis de la comarca. Donen a conèixer solucions sostenibles en l’àmbit de l’alimentació i ajuden a aprendre com aprofitar els aliments i estalviar a la cuina, com reduir els residus orgànics i com contribuir en la lluita contra el canvi climàtic des de les nostres llars. Aquestes i d’altres més qüestions es tracten de la manera més dinàmica i entretinguda.

Els tallers és realitzen en el marc del projecte d’aprofitament alimentari RECOOPEREM: Sostenibilitat Alimentària Vallès Occidental.

Tornar

Comparteix la pàgina

Facebooktwitterlinkedinmail